SteelSeries Rival 310 mouse yapışkan bant

RedSea

Megapat
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
873
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, faremi yaklaşık 2 yıldır yıllanıyorum ve gayet memnunum. Son birkaç günde sürekli toplu yukarıya atarken sayfada aşağı iniyordu ve bende topta her halde pislik birikti diye özenle açıp güzelce temizledim ve sorun şu an çözüldü ancak farenin vidalarının üstünde bildiğiniz gibi bantlar var, ben söküm yapınca ve özenle yapıştırsam da haliyle ilk hali gibi olmadı ve kullanımda rahatsız oluyorum.

Araştırdım ancak bu bantları bulamadım. Amazon'un sitesinde buldum 7dolar+8 dolar da kargo parası istiyor. Haliyle bir bant için çok fazla bir para :) alternatif çözüm önerilerinizi rica ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı