Havzon
Femtopat
Dostlar merhabalar. Başlıkta berlirtmiş olduğum SS'in Rival 310-710-ten arasında kaldım. internette çok fazla deneyim videosuna denk gelemedim, genelde tanıtım için çekilmiş videolar var. Benim asıl merak ettiğim konu aradaki fiyat farkını karşılayabilecek düzeyde mi? Ten yoksa ergonomi açısından 710 mu tercih edilmeli ya da fiyat farkı değmez 310 mu? Al dersiniz daha önce kullanmış olanlar olumlu ya da olumsuz deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Diğer bir husus da bu fiyat segmentinde diğer rakibi olan Zowie serisi bildiğim kadarıyla yazılım desteği sunmuyorlar, tak çalıştır mantığı var. Turnuvalarda bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi bu mudur acaba? Çünkü özellikle senseiten modelinin sensör olarak aynı fiyat bandındaki rakiplerinden bayağı önde olduğunu söylüyorlar, testlerle destekliyorlar bunu.
Steelseries Rival 310 Ergonomic Mouse, Siyah: Amazon.com.tr
Diğer bir husus da bu fiyat segmentinde diğer rakibi olan Zowie serisi bildiğim kadarıyla yazılım desteği sunmuyorlar, tak çalıştır mantığı var. Turnuvalarda bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi bu mudur acaba? Çünkü özellikle senseiten modelinin sensör olarak aynı fiyat bandındaki rakiplerinden bayağı önde olduğunu söylüyorlar, testlerle destekliyorlar bunu.
Steelseries Rival 310 Ergonomic Mouse, Siyah: Amazon.com.tr
Steelseries Sensei Ten Gaming Mouse, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Steelseries Sensei Ten Gaming Mouse, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Son düzenleyen: Moderatör: