SteelSeries farelerde fare tekerleği ve kenar kauçuklarla ilgili sorunlar yaygın. Bildiğim en sorunsuz modeli Sensei Ten diye biliyorum. Sensörleri FPS oyunları için çok iyi ama.
Alternatif olarak Razer DeathAdder V2 ve Logitech G403 Hero önerirm. Önerilerime benzer tasarımlı ve yine sorunsuz başka markalar da seçilebilir.
Özellikle FPS için günümüzde bazı trendler var. 90 gram altı ağırlık, aşırı kaygan ve aşınmaya dirençli kaymazlar, hafif ve esnek yapılı kablo gibi.
Razer DeathAdder V2 kullanıyorum. İncelememin faydası olur belki:
İnceleme: Razer Deathadder V2
Asus Rog Gladius 1 faremi 3 yıl kullandıktan sonra daha iyi sensörlü ve hafif bir fare arayışına girdim. Asus Rog Gladius 1 almadan önce de gözüm Razer Deathadder Elite tarzı Razer ürünlerinde idi ama o zaman hem pahalılardı ve kronik sorunlar da olabiliyordu Razer farelerde. Asus Rog Gladius...www.technopat.net
Sensei Ten kullanıcısıydım scrool (tekerlek) aşağı kaydırınca ara sıra yukarı atıp tekrar iniyordu aynı şekilde yukarı kaydırırken bir anda aşağı atıp tekrar yukarı devam ediyorlardı. Ürün değişimi için garantiye vermiştim az önce aradılar ve muadil olarak Rival 5 vereceklerini söylediler.