Aynı fiyatlara daha iyileri var.Şu anda 2000 TL'ye Rival 5 satılıyor. Bu fiyata alınır mı? İyi bir fare midir?
Aynı fiyatlara daha iyileri var.
![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Bizim forumlarda henüz sorun yaşayan görmedim. Tabi meraktan yurt dışı incelemelerine de baktım da orda da çok fazla sorun yaşayan yoktu. Darmosharkın ilk modellerinde bazı yaşanan sorunlar vardı ama şu an ki modellerinde sorun görmedim hiç. Aulada da aynı şekilde dediklerim.Bu Çin malı ürünler donanım olarak kaliteli sensör, mcu vs. kullanıyorlar da genel olarak kaliteli mi üretiliyor hocam 1 sene sonra elimde kalmasın. Yeni girmiş bu marka Türkiye'ye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.