SteelSeries Rival 5 İncelemesi

Yine başladık, 2009-2017 arası mouseları şu gündekilerle karşılaştırıyor. Berbat durmaları kendi görüşün, sadelik seven biri zamanında alabilirdi. Ve hayır, Zowie mouse'um yok. Kimse de 2021'de Zowie mouse önermiyor.
@Thermes sizin zeka biraz şey sanırım..

Kimsenin zekasına laf etmek senin üzerine düşmüyor, saçmalıklarına gülücük atmak da gayet normal bir davranış.

@General Pong Krell boşuna gereksiz teknik özellikleri anlatıyorsunuz. Oyuncuların neredeyse %99.5'i için gereksiz özellikler bunlar.

@444635 Zowie farelere laf etme hakkı var tabii, nasıl yok?

@Ardaaa11 artılarını anlatıyorum, neden benzer fiyatlara daha iyi özelliklere sahip mouse almayalım?

Şu an kullanılan sensörler zaten optik? Her farede olabilecek sorunları söylüyorsunuz. Herkes tasarımı beğenecek, clickleri beğenecek diye bir şey yok. Corsair Sabre'de de beğenmeyen insanlar mevcut mesela.

Şu an kullanılan sensörler zaten optik? Her farede olabilecek sorunları söylüyorsunuz. Herkes tasarımı beğenecek, clickleri beğenecek diye bir şey yok. Corsair Sabre'de de beğenmeyen insanlar mevcut mesela.

Hocam o zaman başka mouse bakmalılar, elin rahat etmiyorsa mouse'un üzerinde, sensörün ne önemi kalır?

Hocam o zaman başka mouse bakmalılar, elin rahat etmiyorsa mouse'un üzerinde, sensörün ne önemi kalır?
Zaten en önemli olan ergonomi. Eli oturmuyorsa başka fareye baksın direkt.

Değmez. İlla mouse alacaksan Sabre RGB Pro öneririm.

Sırf bir sensör için 600 lira vermezdim, DeathAdder V2 gibi bir alternatif var sonuçta.

Değmez bence, mouse değiştirmeyi düşünüyorsanız kablosuz ürünlere bakabilirsiniz.
Teşekkürler zaten değiştirmeyi düşünmüyorum değiştirecek olsam dediğiniz gibi kablosuz ürünlere bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…