SteelSeries Rival 5 yazılımı var mı?

lynch01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB

Ryzen 5 7500F
Arkadaşlar bu farede yazılımı var mı? Varsa link atar mısınız?

Buradan hem Firmware güncellemesi, hem de yazılım ayarlarını yapabilirsiniz.

Buradan hem Firmware güncellemesi, hem de yazılım ayarlarını yapabilirsiniz.

Rival 5 için de var mı acaba? Göremedimde sayfada.

Rival 5 için de var mı acaba? Göremedimde sayfada.

SteelSeries GG yazılımı tüm SteelSeries fareleri için destek sunuyor. Eğer almadıysanız bütçenizi yazın daha iyi önerilerde bulunabiliriz. Çok iyi bir fare değil kendisi.

SteelSeries GG yazılımı tüm SteelSeries fareleri için destek sunuyor. Eğer almadıysanız bütçenizi yazın daha iyi önerilerde bulunabiliriz. Çok iyi bir fare değil kendisi.

Rival 5'i aldım geldim.

Neden kötü dediniz ki büyük bir heyacanla alıp geldim yeni taktım oyuna girecektim 😥

Rival 5'i aldım geldim.

Anladım hocam. Eğer iade etmeyi düşünürseniz o bütçe bandında güzel fareler var. Ama kendisi de üzmez. Fiyat ve ağırlık olarak rakiplerinin gerisinde. Tabii ağırlık kişiye kalan bir şey.

Anladım hocam. Eğer iade etmeyi düşünürseniz o bütçe bandında güzel fareler var. Ama kendisi de üzmez. Fiyat ve ağırlık olarak rakiplerinin gerisinde. Tabii ağırlık kişiye kalan bir şey.

Uzun araştırmalar yaptım en cazibi bu geldi deatther V2 alacaktım stok bulamadım. Optik olarak diğerleriyle aynı zaten.

Uzun araştırmalar yaptım en cazibi bu geldi deatther V2 alacaktım stok bulamadım. Optik olarak diğerleriyle aynı zaten.

Değil hocam. 40G ve 400IPS gücünde bir sensör var. Benim kullandığım model D- Wireless benzer fiyat aralığında Wireless ve hafiflik avantajının yanı sıra 50G ve 400IPS gücünde bir sensöre sahip. Ayrıca gene bu fiyat bandında vgn F1 modeli mevcut. 40 saat gibi düşük pil ömrüne sahip ama 3395 gibi çok sağlam bir sensöre sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı