SteelSeries Rival 600 alınır mı?

Abdullah Solmaz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaslar yaklasik 3 hafta önce SteelSeries Rival 300S mousemi satip, yerine Rival 710 almistim ama mouse bana 300S den sonra agir geldi. Bende bir arkadasima aldigim fiyatin 20 TL altina sattim. Simdi ise aklimda Rival 600 almak var. Sizce almak mantikli mi? Artilari ve eksileri nelerdir. Media markt'ta denedim ve bana uygun geldi. Gercekten almaya deger bir mouse mi?

2 senelik Rival 600 kullanıcısı olarak almayın özellikle üstüne basa basa diyorum yandaki kaucuk malzemesi ucuz yapıştırıcıdan yapıldı kayıyor ve sol tık arızalanabilir 5 defa garantiye gitti ve yenisiyle degişti sonuncusu para iade yaptım çok sükür

2 senelik Rival 600 kullanıcısı olarak almayın özellikle üstüne basa basa diyorum yandaki kaucuk malzemesi ucuz yapıştırıcıdan yapıldı kayıyor ve sol tık arızalanabilir 5 defa garantiye gitti ve yenisiyle degişti sonuncusu para iade yaptım çok sükür
Yeni jenerasyon olarak urettikleri mouselerde kullanilan yapistiriciyi degistirdiklerini soyluyor steelseries. Tus bozulmasinida ilk defa sizde goruyorum. Sonucta markanin butun mouseleri kusursuz olacak diue bir kaide yok. Her 100 mousenin 97 si saglam olur , 3 u bozulur. Teknoloji sans isidir.

Yeni jenerasyon olarak urettikleri mouselerde kullanilan yapistiriciyi degistirdiklerini soyluyor steelseries. Tus bozulmasinida ilk defa sizde goruyorum. Sonucta markanin butun mouseleri kusursuz olacak diue bir kaide yok. Her 100 mousenin 97 si saglam olur , 3 u bozulur. Teknoloji sans isidir.
5 defa yenisiyle degiştirildi 2 senede sence tesaduf mu
Ayrıyeten mouse kronik arızası olan bir mouse youtube de buna benzer bir sürü video var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sonucta ayni mousenin switchlerine yag damlatip tekrar size yolluyorlardir. Logitechten sonra garanti servisinden en memnun kaldigim firma steelseries.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı