SteelSeries Rival 600 alınır mı?

Makaleler
6
Yer
The Netherlands
400 TL gibi bir bütçem var. Önceden konu açtığımda Zowie ve Razer öneren çok oldu ancak SteelSeries mouselarına daha yakınım şu an. Bugün tam Rival 600'ü satın alacakken yan tarafların çıkması/yapışması sorununu yaşadığını söyleyen çok yorum gördüm. Bazı youtuberlar yeni çıkan modellerde azaldı falan demişler. Bilmiyorum kararsız kaldım, fikirlerinize açığım. Kullanan/kullanmış olanların yorumlarını bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
400 TL gibi bir bütçem var. Önceden konu açtığımda Zowie ve Razer öneren çok oldu ancak SteelSeries mouselarına daha yakınım şu an. Bugün tam Rival 600'ü satın alacakken yan tarafların çıkması/yapışması sorununu yaşadığını söyleyen çok yorum gördüm. Bazı youtuberlar yeni çıkan modellerde azaldı falan demişler. Bilmiyorum kararsız kaldım, fikirlerinize açığım. Kullanan/kullanmış olanların yorumlarını bekliyorum...
2 Yildir kullaniyorum bir aralar elim cok terliyordu ancak hic oyle bir sorunla karsilasmadim belki de islak mendil ile cok fazla sildigimdendir.

Youtuberlar sadece paraya bakar. Kötü markayı bile para karşılığında önerirler dostum. ST kullanmadım bilemeyeceğim fakat arkadaşlarım memnun kaldı neredeyse hepsi. Ben de Razer kullanıyorum Razer balistik V2 almıştım 400TL'ye şu an kaç oldu bilmiyorum bulabilirsen almanı tavsiye edebilirim ^^

İncehesap'tan geçen ayın 26'sında klavye almıştım bir tık geç kargoya veriliyor o da virüs yüzündendir diye tahmin ediyorum. Klavyeyi çok iyi paketlemişlerdi sadece kutusunun bir kısmı vurulmuştu o da normal bir şey kargolarda, geçen Cuma'da monitör siparişimi verdim sıra onda inşallah :D.
419 TL İncehesap'ta. Almaya karar verdim, sorun çıkarsa müşteri hizmetleri yardımcı oluyormuş. Teşekkürler görüşleriniz için.

Aynı Mouse'un cuma günü de indirime girme şansı vardır ama riske atmaya gerek yok. Hayırlı olsun.

Evet 600 tl yaptılar şuan inanılmaz!
İncehesap'tan geçen ayın 26'sında klavye almıştım bir tık geç kargoya veriliyor o da virüs yüzündendir diye tahmin ediyorum. Klavyeyi çok iyi paketlemişlerdi sadece kutusunun bir kısmı vurulmuştu o da normal bir şey kargolarda, geçen Cuma'da monitör siparişimi verdim sıra onda inşallah :D.

Aynı Mouse'un cuma günü de indirime girme şansı vardır ama riske atmaya gerek yok. Hayırlı olsun.

Cuma gününü beklemek zorundayım sanırım.

Bildiğim kadarıyla rastgele ürünleri koyuyorlar herhalde tam bilgim yok Rival 600 koymazlar belki bence 419'ye alınır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı