SteelSeries Rival 600 sol tık algılamıyor

Forse

Hectopat
Makaleler
2
SteelSeries Rival 600'ü yaklaşık 8 ay önce satın aldım ama maximum iki ay kullandım. Oyunlarda genellikle sağ tıka bassam da sol tık'ta basmama sorunu var ortalama 10 tık'ın 3'ü basmıyor 15 cps yaptığım mouse ile 10 cps almaya başladım. Bazen iki kez basıyor bazen basmıyor. Mousenin fiziksel hasarı olduğunu düşünüyorum çünkü sağ tık kısmını elimle oynattığım da gereğinden fazla oynuyor yerinden çıkacak gibi ama sağ tıkta herhangi bir sorun yok. Gayet yerine oturulmuş sabitlenmiş teknik servise versem değiştirirler mi çünkü sol tıkla oyunlarda çok fazla işim olmuyor mouseye hızlı tıklayan biriside değilim. Teknik Servis'te kullanıcı hatası mı olur yoksa iade veya ürün değişikliğine gidilir mi?

Steelseries Engine 3 Yazılımını kaldırmanızı tavsiye ederim CS:GO oynarken sol tık basmamaya başladı bende daha önceki Rival 300S faremde RGB ışıklarının yanmamasının çözümünü engine yazılımını kaldırarak bulduğum için bundada kaldırdım ve düzeldi.

Steelseries Engine 3 Yazılımını kaldırmanızı tavsiye ederim CS:GO oynarken sol tık basmamaya başladı bende daha önceki Rival 300S faremde RGB ışıklarının yanmamasının çözümünü engine yazılımını kaldırarak bulduğum için bundada kaldırdım ve düzeldi.
Olay Steelseries Engine programında değil mousenin sol tıkı çok oynuyor yerinden çıkacak gibi.

15 cps yaparsan olur tabii hayvan gibi mouse kullanıyonuz (bu arada kullanıcı hatası servis kabul etmez büyük ihtimal ama yine de göndermeyi dene)

:D?Bu 600 TL verdiğim mouse 15 Cps'e dayanmıyor öyle mi :D?Kulaktan duyduğunuz bilgileri söylemeye gerek yok bence? 15 cps bu mouse için hiçbir şey değil firma kaynaklı bir sorun çünkü ilk gün kullandığımda böyleydi.

:D?Bu 600 TL verdiğim mouse 15 Cps'e dayanmıyor öyle mi :D?Kulaktan duyduğunuz bilgileri söylemeye gerek yok bence? 15 cps bu mouse için hiçbir şey değil firma kaynaklı bir sorun çünkü ilk gün kullandığımda böyleydi.
yazdığınız yazıda galiba fabrikasyon sıkıntı olduğu belirtilmemişti

Selam, daha önce SteelSeries fare ile ilgili buna benzer bir teknik arıza yaşadığımda hemen aldığım yer ile görüşerek ürünü garanti servisine gönderdim. Hızlıca yeni ürün ile değişim yapıldı.
Bu tarz sorunlar için bize sunulan 2 yıllık bir hizmet var, SteelSeries ile garanti konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Siz de gönderirseniz muhakkak ilgilenip değişim sağlarlar. Konu ile ilgili SteelSeries TR instagram hesabı ile ya da [email protected] mail adresi ile görüşebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı