SteelSeries Rival 600 Teknosa vs İtopya

İtopya mı Teknosa mı

• İtopya

Oy: 7 36,8%
  • Teknosa

Oy: 12 63,2%

• Oy verenlerin toplamı
    19
İtopya kargoları geç yolluyor, 1 ay kadar önce ssd almıştım siparişi verdikten 4 gün sonra kargolamışlardı. Teknosa'da kargo durumları nasıl bilmiyorum.

İki site içinde internetten sipariş edeceksen kesinlikle Teknosa'dan al. İtopya sanıldığı kadar kaliteli masum değil. Bir de aşırı yoğunluktan ürünleri geç kargoya veriyor. Teknosa'yı bilmiyorum ama İtopya'dan daha kötü olmadığını düşünüyorum.

İtopya kargoları geç yolluyor, 1 ay kadar önce ssd almıştım siparişi verdikten 4 gün sonra kargolamışlardı. Teknosa'da kargo durumları nasıl bilmiyorum.
4 gün gerçekten iyi bir skor 😂 Ben Rival 3 siparişi verdim, 15 iş gününde kargoya verilmeyince siparişi iptal ettim. Şu an belki düzeltmişlerdir durumu bilemiyorum ama İtopya tavsiye etmem

4 gün gerçekten iyi bir skor 😂 Ben Rival 3 siparişi verdim, 15 iş gününde kargoya verilmeyince siparişi iptal ettim. Şu an belki düzeltmişlerdir durumu bilemiyorum ama İtopya tavsiye etmem

Halime şükür o zaman :D 4 gün bekledim diye sinirlenmiştim bir de ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı