Hocam elim neredeyse sizinkiylr aynı ve aynıntutuş şekline sahibiz. Rival 600 kullanıyorum ve ben gayet memnunum. PMW 3360 üzeri sensörlerdeki fark hissedilmez zaten. Rival 600 tercih ederseniz içiniz rahat olsun. Ama sırf sensörü için DeathAdder almayın bence.
Hocam elim neredeyse sizinkiylr aynı ve aynıntutuş şekline sahibiz. Rival 600 kullanıyorum ve ben gayet memnunum. PMW 3360 üzeri sensörlerdeki fark hissedilmez zaten. Rival 600 tercih ederseniz içiniz rahat olsun. Ama sırf sensörü için DeathAdder almayın bence.
Sadece sensörü için önermiyoruz zaten DAV2'yi, hem skatez hem kablo anlamında çok daha iyi. Hocamın eline büyük gelme ihtimali çok yüksek, büyük bir fare 600.
Sadece sensörü için önermiyoruz zaten DAV2'yi, hem skatez hem kablo anlamında çok daha iyi. Hocamın eline büyük gelme ihtimali çok yüksek, büyük bir fare 600.
Dostum aynı fareyi kullanıyorum ve dediğim gibi arkadaş ile el büyüklüğümüz aynı. Büyük geleceğini sanmıyorum. Ayrıca Rival 600 skatez anlamında hiç fena değil.
Asus Rog Gladius 1 faremi 3 yıl kullandıktan sonra daha iyi sensörlü ve hafif bir fare arayışına girdim. Asus Rog Gladius 1 almadan önce de gözüm Razer Deathadder Elite tarzı Razer ürünlerinde idi ama o zaman hem pahalılardı ve kronik sorunlar da olabiliyordu Razer farelerde. Asus Rog Gladius...
G502 en iyisi derken? Tuğla gibi fare. 121g ağırlığa sahip. Piyasadaki en ağır farelerden biri. İşin daha da kötüsü, kablosuz farelerin çoğuyla aynı ağırlığa sahip kablolu bir fare . Erken yaşta karpal tünel sendromuyla uğraşmak isteyen varsa buyursun tuğlaya. Bilek katili fare. Eğer fareyi koldan kullanmıyorsanız bu fareden uzak durun. Sonrasında başınıza dert olmasın. Ha illa diyorsanız yok aga bana bi şey olmaz. Tuğlaya sensör takın öyle kullanın. En azından daha ucuz olur.
Not: Bu ağırlığa 18g ek ağırlık ve kablo ağırlığı dahil değildir.