Alıcı Steelseries Rival 600

Burada gördüm aklıma geldi. Turkcell 36 ay taksit ile 3 katı fiyatına satıyordu fareyi. Umarım yakın zamanda aradığınızı bulursunuz.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler, evet maalesef resmen dolandırıcılık...
Benim mevzuya gelince, 4-5 tane teklif geldi, biri ile kutulu faturalı garantili güzel bir fiyattan anlaştık sakıncası çıkmaz ise hafta içi almış olacağım :)
Ek: Adam kardeşinden virüs kapmış, karantinaya almışlar çıkamadığından alamadım. Hem satıcıda hem de bendeki şansa böyle ters denk geldi.
Hala mouse arıyorum...

Son düzenleme:
Rival 600 mouse kullanıyorum. Eğer ilgilenirseniz satabilirim ancak başka bir fareye sahip olmadığım için şu anlık satmadan önce yeni bir fare almamı beklemek zorundasınız. Eğer ilgilenirseniz yanında Erangel Edition QcK+ mousepad ile verebilirim.

Rival 600 mouse kullanıyorum. Eğer ilgilenirseniz satabilirim ancak başka bir fareye sahip olmadığım için şu anlık satmadan önce yeni bir fare almamı beklemek zorundasınız. Eğer ilgilenirseniz yanında Erangel Edition QcK+ mousepad ile verebilirim.
Merhaba, mesajınızı şimdi gördüm ne hikmetse bildirim düşmemiş veya farketmemişim.
Mouse'unuzun durumunu ve düşündüğünüz fiyatını belirtmiş olduğum mailden aktarabilirsen daha hızlı tartışabiliriz.
Benim de mouse almak için çok acelem yok eğer güzel bir fiyatta anlaşabilirsek beklerim idarelik mouseum hali hazırda mevcut.
Yanlız mousepad'imi henüz yeni aldım zaten, o nedenle tek mouse ile ilgileniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı