SteelSeries Rival 650 Wireless ışıkları yanıp sönüyor

IPengu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Yaklaşık 1 hafta önce incehesap.com üzerinden kendime "SS Rival 650 Wireless" fare aldım. Sorunum şu: Fareyi kullanırken ne zaman sağ tıka, sol tıka ve scroll butonuna bassam farenin ışıkları yaklaşık olarak 0.5-1 saniyeliğine yanıp sönüyor. Yandaki "macro" tuşlarında bu sorunu yaşamadım. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl çözerim?
Sorunun videosu.

Merhaba.
Yaklaşık 1 hafta önce incehesap.com üzerinden kendime "SS Rival 650 Wireless" fare aldım. Sorunum şu: Fareyi kullanırken ne zaman sağ tıka, sol tıka ve scroll butonuna bassam farenin ışıkları yaklaşık olarak 0.5-1 saniyeliğine yanıp sönüyor. Yandaki "macro" tuşlarında bu sorunu yaşamadım. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl çözerim?
Sorunun videosu.

SteelSeries Engine üzerinden Illumination Smart mode ayarını kapatıp tekrar dener misin?

SteelSeries Engine üzerinden ıllumination Smart mode ayarını kapatıp tekrar dener misin?

Zaten kapalıydı. Aç-kapat yaptım herhangi bir şey değişmedi.

SteelSeries Engine üzerinden Illumination Smart mode ayarını kapatıp tekrar dener misin?
Uygulamayı kurcalarken çözümü buldum. Başkasının da başına gelirse diye yazıyorum. Aslında bir sorun değil de özellikmiş. SteelSeries Engine uygulamasına girdikten sonra Prism kısmına gelip "layer" kısmından "reactive" kısmını seçip aşağıdan "off" yapınca sorunum çözüldü. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uygulamayı kurcalarken çözümü buldum. Başkasının da başına gelirse diye yazıyorum. Aslında bir sorun değil de özellikmiş. SteelSeries Engine uygulamasına girdikten sonra Prism kısmına gelip "layer" kısmından "reactive" kısmını seçip aşağıdan "off" yapınca sorunum çözüldü. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Benim söylediğim ayarda da ışıklar fareyi hareket ettiğinde kapanıyor aslında (açıksa) belki o modelde tıklarda da kapanıyordur bir ihtimal diye söyledim. Neyse ki çözmüşsünüz hocam hayırlı olsun.

Zaten kapalıydı. Aç-kapat yaptım herhangi bir şey değişmedi.

Hocam mouse ile izlenimleriniz nasıl? Kablosuz olması da oyunlarda ayrıca bir gecikme kaynaklı handikap yaratıyor mu yoksa artık yeni teknolojilerde bu konuları konuşmuyor muyuz? Ben de almayı düşünüyorum da bir size kullanım tecrübesi sormak isterim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı