SteelSeries Rival 710 DPI değişmiyor

Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
1
Nisan ayının 2. günü satın aldığım başlıkta da görüceğiniz Rival 710 faresinden son derece memnunum. Lakin Engine 3 yazılımından dün daha DPI veya cpi değiştirmem hiçbir şey fark ettirmiyor. Takıldı kendi kafasına göre bir yerde. İster 15000 bin yapayım ister 100, DPI değişmemekte ve ekranda değiştiğini gösteriyor fakat mouseda bunu göremiyorum. Bunun dışında en ufak bir sıkıntısı yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Rival 710 da Sağ ve Soldaki Kauçuklarda bir sıkıntı yaşadınızmı? Ben daha Bugün 2 ay önce almış olduğum Rival 650 yi Garantiye gönderdim. Kaydırmaz Kauçukların hepsi erimeye başladı ve yerlerinden yuvalarından cıktı.


Hocam bu seride yapışkanlı kauçuk yerine sert dokulu yüzey yapmışlar.
 
Bende de aynı sorun vardı şöyle çözdüm farenin ortasında dpı değiştirme tuşuna basıp ardından uzun basın farenin ekranında ayarlar menüsü çıkıyor menü açıldıktan sonra fare tekerliğiyle settings kısmına gelin tekerleğe basarak settingse girin oradan reset to defaultsa basın sonra yes diyin fareyi sıfırlıyor ben böyle çözdüm
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı