SteelSeries Rival Almak

evagrubu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Steelseries rival almayı düşünüyorum. Farenin şekli ve ışıklarının özelleştirilebilir olması bende fareyi alma isteği oluşturdu fakat aynı fiyattaki g700s ile karşılaştırdığımda Dpi değeri düşük kalıyor. Sizde fiyat performans olarak almalı mıyım yoksa farklı farelere mi yönelmeliyim?
Ürünün Linki: Steelseries Rival Kablolu Oyuncu Mouse + Steelseries Qck Fiyatı

Güncel.

Sağ el için üretilmiş diye biliyorum ve gerçekten ergonomik, profesyonel oyuncularında kullandığı iyi bir ürün bence. Buna rakip olarak Razer Deathadder olabilir.

DPI'ı çok yüksek olması senin için ne kadar önemli ? Benim kullandığım mouse 6400 DPI ama ben 3200'de oynuyorum. Demek istediğim öyle çok yüksek DPI değerleri sana bağlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler. DPI değerini 1000 1500 civarı kullanıyorum bu farenin DPİ'ı benim için yeterli fakat Logitech'in g700s modeli kablosuz özellikli ve 8200 DPI. Fareyi almak istiyorum ama kazık olup olmadığı konusunda kararsızım. Kablosunun kumaş olmasını beklerdim ama plastik. Fiyatını hak ediyor mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı