Steelseries Rival Almak

Emre Sancar

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, Steelseries Rival almayı düşünüyorum. Araştırma yaptım biraz ve nerdeyse her yerde baş parmağımızla kavradığımız plastik kısmın birkaç günlük kullanım sonrasında aşınmaya başladığı yazılan yorumlar gördüm (yabancı forumlarda). Neden bahsettiğimi Google'dan "Steelseries Rival rubber problem" şeklinde aratırsanız, anlarsınız. Nasıl bu kadar kötü bende anlamadım (sonuçta 200 tl). Bunları gördükten sonra açıkçası kararsız kaldım baya. Diğer bir seçenek olarak Asus Strix Claw'u beğendim. Rival 300'de böyle bir sorun var mı bilmiyorum. Şuan SS Rival'i yakın zamanda satın almış birileri varsa şuraya yorumlarını, düşüncelerini yazarlarsa sevinirim. Aynı şekilde Strix Claw kullanan varsa onlarda yazabilirler. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 aydır kullanıyorum evet aşınıyor fakat o kadarda değil şu anlık en fazla %5 lik bir aşınma vardır. Ayrıca o kısım kirlendiğinde silinmiyor.
Benim elim küçük (7 numara ellerim var) olduğu için fazla büyük geliyor ve aldığım zamanlar palm grip kullanıyodum şimdi ise claw kullandığım için satmak istiyorum aslinda onun dışında herşeyi çok güzel, özellikle sensörü çok ama çok iyi ayni zamanda neredeyse mükkemmel bir fare tekerleği var. Işıklandırmalı hoş bir görünümü var ama 2 aydan sonra pek önemsemiyorsun görünümünü... Qck ile kullanıyorum kontrolü çok kolay oluyor.

Benim de ellerim büyük değil. Şuan Microsoft Wirelles mouse kullanıyorum. Claw kullanıyorum alırsam çok sıkıntı yaşar mıyım ? Birde sattıktan sonra tercih edeceğiniz mouse nedir ?

Benim de ellerim büyük değil. Şuan Microsoft Wirelles mouse kullanıyorum. Claw kullanıyorum alırsam çok sıkıntı yaşar mıyım ? Birde sattıktan sonra tercih edeceğiniz mouse nedir ?
Aslinda ürünle ilgili sıkıntı yaşamiyorum ekipmanlari sevdiğim icin bana gore mukkemmel mouseyi almak istedim. Değiştirip almak istediğim mouse Zowie FK2 neredeyse rival ile ayni mouse fakat daha kucuk ve benim elime daha uygun ayrica daha sert bir mousepadi denemek istiyorum.

Bende şöyle ışıklı bir mouse almak istiyorum (tabiri caizse mouse biraz şekil olsun :.). Alacağım ilk profesyonel gaming mouse olacak. Rival'i denedim ancak elime büyük geldi. Ürün güzel ama dediğim gibi elime oturmadı. Zowie ec2 almak istedim. Yorumlar falan çok güzel. Ancak DPİ tuşu mouseun alt tarafında olması ve mouseun yazılımı olmaması beni biraz üzdü. Sonuçta istediğim renge göre DPİ ayarlamak istiyorum. MMO tarzı oyunlar oynamadığım için makro önemli değil. Corsair Gaming M65 dikkatimi çok çekti ama gözüme ekrandan büyük geldi. Benim için yani claw grip için uygun mu bilmiyorum. Denemeyi çok isterdim açıkçası.

Bende şöyle ışıklı bir mouse almak istiyorum (tabiri caizse mouse biraz şekil olsun :.). Alacağım ilk profesyonel gaming mouse olacak. Rival'i denedim ancak elime büyük geldi. Ürün güzel ama dediğim gibi elime oturmadı. Zowie ec2 almak istedim. Yorumlar falan çok güzel. Ancak DPİ tuşu mouseun alt tarafında olması ve mouseun yazılımı olmaması beni biraz üzdü. Sonuçta istediğim renge göre DPİ ayarlamak istiyorum. MMO tarzı oyunlar oynamadığım için makro önemli değil. Corsair Gaming M65 dikkatimi çok çekti ama gözüme ekrandan büyük geldi. Benim için yani claw grip için uygun mu bilmiyorum. Denemeyi çok isterdim açıkçası.
M65i denemiştim ve deneyene kadar mükkemmel mouseyi o saniyodum fakat hiçte bile değilmiş özellikle sensörunu begenmemistim. Bence görünüşe hiç önem verme 2 ay sonra gereksiz gelicektir zaten.

Yazilim olayida bi yerden sonra boş geliyor oyun ayarlarindan "mouse5" vs vs ayarlayabiliyorsun zaten.

M65i denemiştim ve deneyene kadar mükkemmel mouseyi o saniyodum fakat hiçte bile değilmiş özellikle sensörunu begenmemistim. Bence görünüşe hiç önem verme 2 ay sonra gereksiz gelicektir zaten.

Yazilim olayida bi yerden sonra boş geliyor oyun ayarlarindan "mouse5" vs vs ayarlayabiliyorsun zaten.
Aslında haklısın. Sonuçta mouseu bir yere koyup sergilemeyeceğiz. En iyi performans veren mouseu almak daha mantıklı. Zowei EC-2 siparişini veriyorum. 10 güne gelir herhalde. Mousepad olarak bir önerin var mı ?

Aslında haklısın. Sonuçta mouseu bir yere koyup sergilemeyeceğiz. En iyi performans veren mouseu almak daha mantıklı. Zowei EC-2 siparişini veriyorum. 10 güne gelir herhalde. Mousepad olarak bir önerin var mı ?
Bana kalsa mousenle ayni marka bir pad al sonuçta ona göre tasarlaniyolar. Zowie GS-R mesela alanlar pahalli oldugunu soyluyor ama parasina kesinlikle değdiğini söylüyorlar ama hiç denemişliğim yok.

+Şimdiden hayirli olsun güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı