Steelseries Rival vs Logitech G502

El terletmesi göreceli bir kavram benim elimi terletmişti rival.Görünüş olarak güzel, programıda fena değil.Ergonomik açıdan sıkıntılıdır yanlız(benim düşüncem). Mouseda sol kıç kısmında bir çıkıntı var ve bu tutarken başparmağı rahatsız ediyordu.İade ettim. Benim rivalı deneyebileceğim bir yer yoktu. Sana tavsiyem denemeden alma. Deneyebileceğin yer yoksada iadede sorun çıkartmayacak güvenilir sitelerden al.

El terletmesi göreceli bir kavram benim elimi terletmişti rival.Görünüş olarak güzel, programıda fena değil.Ergonomik açıdan sıkıntılıdır yanlız(benim düşüncem). Mouseda sol kıç kısmında bir çıkıntı var ve bu tutarken başparmağı rahatsız ediyordu.İade ettim. Benim rivalı deneyebileceğim bir yer yoktu. Sana tavsiyem denemeden alma. Deneyebileceğin yer yoksada iadede sorun çıkartmayacak güvenilir sitelerden al.
Bence sizin elinizin yapısında sorun var. Mouse'a alışmak gerekiyor. Hemen elinize cuk diye oturmaz. Bende Kana v2 var. Aynı durum 1 hafta içerisinde oldu. El terletiyor, elime oturmuyor diye gönderecektim. Fakat 2 hafta sonra rahatlıkla kullanabildim.

El terletmesi benim için önemli değildi zaten elim baya terler ama mouse başparmağımı rahatsız ediyordu oyunlarda . Belki ilerde alışırdım ama o riski göze alamadım. Dediğim gibi bu benim düşüncem belki de arkadaş sorun yaşamaz.Sıkıntı yaşamasaydım severek kullanırdım, güzel mouse.

Kulaklık: Logitech H150 (SS Siberia V2 veya Logitech G930 ile değişecek.)
Klavye: Logitech G103
Mousepad: Steelseries QCK+ (Kumaş)
Arkadaşlar diğer ekipmanlar böyle, hala almadım mouse'u. Tavsiyelerinizi bekliyorum. FPS oyunlarını oynuyorum.

İki mouse'u da kullanmış biri olarak hele ki eliniz büyükse Rival'ın çok rahat olduğunu söyleyebilirim. İnventus'da 160 TL gibi bir fiyatı var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı