Delux iyi marka değil tavsiye etmeme ayriyeten Sensei Ten'in sensörü daha iyi.Delux'un hem kablolu hem kablosuz kullanımı var hocam bir de sensörü kaliteli imiş sanırım.
Delux iyi marka değil tavsiye etmeme ayriyeten Sensei Ten'in sensörü daha iyi.Delux'un hem kablolu hem kablosuz kullanımı var hocam bir de sensörü kaliteli imiş sanırım.
Delux iyi marka ama M625'in sensörü sensei tenden kötü evet.Delux iyi marka değil tavsiye etmeme ayriyeten Sensei Ten'in sensörü daha iyi.
Delux iyi marka ama M625'in sensörü Sensei Ten'den kötü evet.
Son çıkan M800 Pro'yu görmedin sanırım.
Hocam AJ199'un 2.4g'sinde gecikme yok. O yüzden içiniz rahat olabilir. Artık öyle durumlar yok yani çok nadir.Hocam geçen yıllarda kablosuz mouse veya klavye tepkimesi falan geç olur derlerdi. Sanırım bu yeni sensörler ile bunun önüne geçilmiş. Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.
Hocam AJ199'un 2.4G'sinde gecikme yok. O yüzden içiniz rahat olabilir. Artık öyle durumlar yok yani çok nadir.
20 cmye kadar kullanan tanıdıklarım var.Sağ olun hocam zaten kablolu kullanımda var sanırım. Biraz daha bekleyip bu ürünü alacağım sanırım zaten beyazı da varmış ürünün. Ürünün boyutu nedir hocam? Benim el biraz büyükte.
20 Cm'ye kadar kullanan tanıdıklarım var.
Şuanki mouse'unuz nedir shape karşılaştırması yapalım.Yorumlarda büyük elli insanlara göre değil diyenler olmuş ama almışken en iyisini alacağım sanırım tercihim bundan yana olacak.
Şu anki Mouse'unuz nedir shape karşılaştırması yapalım.
Başka bir mouse yok mu Eloshapes'te rampege'i bulamadım. Daha önce denediğiniz bir mouse da olur.Hocam pek iyi bir mouse değil Rampage SMX-R47 X jammer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.