Rival 700 harika bir şey. İstanbul'daysanız Kadıköy'deki Gameekstra mağazasını ziyaret edip deneyebilirsiniz. Sensei hakkına bir fikrim yok ancak Rival 700 karşısında şansı olduğunu hiç sanmıyorum. Yanlış bilgi edinmediysem Lazer sensörü var ve ''meh'' yani.
Rival 700 harika bir şey. İstanbul'daysanız Kadıköy'deki Gameekstra mağazasını ziyaret edip deneyebilirsiniz. Sensei hakkına bir fikrim yok ancak Rival 700 karşısında şansı olduğunu hiç sanmıyorum. Yanlış bilgi edinmediysem Lazer sensörü var ve ''meh'' yani.
Bende Sensei Wireless var çok memnunum. 1 haftadır kullanıyorum, şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Daha öncede zaten normal Sensei kullanıyordum. Oyunlardaki performansı olsun, malzeme kalitesi, kablo derdi olmaması, şıklığı harika bir mouse. Tercih sizin. Ama hangisini alırsanız alın, ikiside SteelSeries'in en iyi mouse'larından.
Bu yorumunuzu görünce yine ikileme düştüm. Yani kablolu kablosuz önemli değil benim için. Sensör kalitesi en iyi hangisiyse onu almak istiyorum zaten ebatları yaklaşık aynıydı yanlış hatırlamıyosam.
Sensör bakımından Sensei Wireless'da Pixart ADNS 9800 kullanılırken, Rival 700'de PixArt PMW3360 kullanılıyor. Rival 700'ün sensörü her bakımdan çok daha iyi ve Rival 700'ün modüler sensör tasarımı sayesinde ileride istediğiniz sensör ile güncelleyebilirsiniz.