Steelseries Sensei Wireless vs Steelseries Rival 700

Rival 700 harika bir şey. İstanbul'daysanız Kadıköy'deki Gameekstra mağazasını ziyaret edip deneyebilirsiniz. Sensei hakkına bir fikrim yok ancak Rival 700 karşısında şansı olduğunu hiç sanmıyorum. Yanlış bilgi edinmediysem Lazer sensörü var ve ''meh'' yani.

Rival 700 harika bir şey. İstanbul'daysanız Kadıköy'deki Gameekstra mağazasını ziyaret edip deneyebilirsiniz. Sensei hakkına bir fikrim yok ancak Rival 700 karşısında şansı olduğunu hiç sanmıyorum. Yanlış bilgi edinmediysem Lazer sensörü var ve ''meh'' yani.

Ankarada oturuyorum ve bu hafta Mediamarkt'e bakmayı düşünüyorum.

Rival 700
Sensör
+ Sensör İsmi: PixArt PMW3360
+ Sensör Tipi: Optik
+ CPI: 100-16k
+ IPS: 300
+ PR: 1 ms (1000 Hz)

Sensei Wireless
+ Sensör İsmi: Pixart ADNS 9800
+ Sensör Tipi: Lazer
+ CPI: 1-8200
+ IPS: 150
Veri İletim Hızı: 1000Hz
Sıfır Donanım İvmelenmesi
Takip Doğruluğu: 1:1

Bu şekilde açıklaması var. Ve evet Rival 700 alacağım sanırım. :D

Bende Sensei Wireless var çok memnunum. 1 haftadır kullanıyorum, şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Daha öncede zaten normal Sensei kullanıyordum. Oyunlardaki performansı olsun, malzeme kalitesi, kablo derdi olmaması, şıklığı harika bir mouse. Tercih sizin. Ama hangisini alırsanız alın, ikiside SteelSeries'in en iyi mouse'larından.

Bu yorumunuzu görünce yine ikileme düştüm. :D Yani kablolu kablosuz önemli değil benim için. Sensör kalitesi en iyi hangisiyse onu almak istiyorum zaten ebatları yaklaşık aynıydı yanlış hatırlamıyosam.

Sensör bakımından Sensei Wireless'da Pixart ADNS 9800 kullanılırken, Rival 700'de PixArt PMW3360 kullanılıyor. Rival 700'ün sensörü her bakımdan çok daha iyi ve Rival 700'ün modüler sensör tasarımı sayesinde ileride istediğiniz sensör ile güncelleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı