SteelSeries senseiten Engine3 kullanımı

mil01lao

Hectopat
Yer
Odasında
Merhabalar SteelSeries senseiten aldım ve Engine 3 yazılımına girdiğim zaman bilmediğim şeyler çıkıyor. Mesela polling Rate, angle snapping, acceleration, deceleration var. Bunlar ne anlama geliyor 800DPI kullanıyorum Valorant CS:GO oynuyorum bunları nasıl kullanırım ne işe yarar bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Konuyu bugün açıcaksınız herhalde.

Son düzenleme:
s.PNG

Sağdaki ayarlar böyle kalıyor onlarla bir işin yok.

Merhabalar SteelSeries senseiten aldım ve Engine 3 yazılımına girdiğim zaman bilmediğim şeyler çıkıyor. Mesela polling Rate, angle snapping, acceleration, deceleration var. Bunlar ne anlama geliyor 800DPI kullanıyorum Valorant CS:GO oynuyorum bunları nasıl kullanırım ne işe yarar bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Konuyu bugün açıcaksınız herhalde.
Hocam bende aynı mouse kullanıyorum. Pubg de polling pate değerini 500 e çekip oynuyorum. Biraz daha stabil geliyor bana.

Polling Rate nedir anlatır mısınız?
Bir sayfadan alıntı yaptım.
mouselarda saniyelik rapor verme değeridir. özellikle gaming mouselarda dikkat edilir bu özelliğe. farenizin kaliteli bir sensörü varsa 1000hz kullanmak en mantıklısıdır. gecikme süreleri ise şöyledir;

1000hz = 1ms (daha hızlı tepki/daha kötü mouse hakimiyeti)
500hz = 2ms (daha yavaş tepki/daha iyi mouse hakimiyeti)
ve devamında 250hz-125hz diye eski tekerlekli farelere doğru gider.

Angle Snapping dediğimiz şey fareyi yatay olarak hareket ettirdiğinde hiç aşağı yukarı kaymadan hareket etmesini sağlıyor en sona çektiğinde. Ama tavsiye etmem o ayarı en sona çekmeni çok garip bir his oluşturuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı