- Makaleler
- 2
Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır.Senseiten 530TL İtopya'da endgame 650TL palm-claw tutuşum var uyar diye tahmin ediyorum.
Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır.Senseiten 530TL İtopya'da endgame 650TL palm-claw tutuşum var uyar diye tahmin ediyorum.
Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır.
Hayırlı olsun. Mouse elinize uyuyor mu?Sağ olun. Sensei Ten aldım.
Hayırlı olsun. Mouse elinize uyuyor mu?
Bildiğim kadarıyla o sorunun adı LOD. Oyun oynarken sıkıntı yaratmıyorsa değiştirmenize gerek yok bence. Sıkıntı yaratıyorsa iade edebilirsiniz.Evet uydu memnunum ama havaya hafif kaldırınca imleç hareket ediyor bunun olmaması gerekmez mi?
Bildiğim kadarıyla o sorunun adı lod. Oyun oynarken sıkıntı yaratmıyorsa değiştirmenize gerek yok bence. Sıkıntı yaratıyorsa iade edebilirsiniz.
O zaman sıkıntı yok. Araştırdığım kadarıyla LOD sorunu yoktu fakat yinede olabilir diye düşünüyordum çünkü SteelSeries Rival 3'de LOD sorunu vardı. Sensei Ten'de düzeltmişler galiba.Hocam şey vardı bu mousta ilk defa hafif kaldırarak oynayanlar için biraz boşluk yapmıştık demişlerdi. Yani zaten çok küçük kaldırdığımda oluyor.
merhaba benim elim küçük ve pençe şeklinde tutuyorum EC2 mi S2 mi sensei ten mi uyarEliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır.
Bütçeniz nedir? Zowie kadar overpriced marka yok.Merhaba benim elim küçük ve pençe şeklinde tutuyorum EC2 mi S2 mi sensei ten mi uyar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.