TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 1 Kasım 2020 #11 mil01lao dedi: Senseiten 530TL İtopya'da endgame 650TL palm-claw tutuşum var uyar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır.
mil01lao dedi: Senseiten 530TL İtopya'da endgame 650TL palm-claw tutuşum var uyar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 2 Kasım 2020 #12 TÇB dedi: Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun senseiten aldım.
TÇB dedi: Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun senseiten aldım.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 2 Kasım 2020 #13 mil01lao dedi: Sağ olun. Sensei Ten aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Mouse elinize uyuyor mu?
mil01lao dedi: Sağ olun. Sensei Ten aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Mouse elinize uyuyor mu?
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 3 Kasım 2020 #14 TÇB dedi: Hayırlı olsun. Mouse elinize uyuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet uydu memnunum ama havaya hafif kaldırınca imleç hareket ediyor bunun olmaması gerekmez mi?
TÇB dedi: Hayırlı olsun. Mouse elinize uyuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet uydu memnunum ama havaya hafif kaldırınca imleç hareket ediyor bunun olmaması gerekmez mi?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 3 Kasım 2020 #15 mil01lao dedi: Evet uydu memnunum ama havaya hafif kaldırınca imleç hareket ediyor bunun olmaması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla o sorunun adı LOD. Oyun oynarken sıkıntı yaratmıyorsa değiştirmenize gerek yok bence. Sıkıntı yaratıyorsa iade edebilirsiniz.
mil01lao dedi: Evet uydu memnunum ama havaya hafif kaldırınca imleç hareket ediyor bunun olmaması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla o sorunun adı LOD. Oyun oynarken sıkıntı yaratmıyorsa değiştirmenize gerek yok bence. Sıkıntı yaratıyorsa iade edebilirsiniz.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 3 Kasım 2020 #16 TÇB dedi: Bildiğim kadarıyla o sorunun adı lod. Oyun oynarken sıkıntı yaratmıyorsa değiştirmenize gerek yok bence. Sıkıntı yaratıyorsa iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şey vardı bu mousta ilk defa hafif kaldırarak oynayanlar için biraz boşluk yapmıştık demişlerdi. Yani zaten çok küçük kaldırdığımda oluyor.
TÇB dedi: Bildiğim kadarıyla o sorunun adı lod. Oyun oynarken sıkıntı yaratmıyorsa değiştirmenize gerek yok bence. Sıkıntı yaratıyorsa iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şey vardı bu mousta ilk defa hafif kaldırarak oynayanlar için biraz boşluk yapmıştık demişlerdi. Yani zaten çok küçük kaldırdığımda oluyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 3 Kasım 2020 #17 mil01lao dedi: Hocam şey vardı bu mousta ilk defa hafif kaldırarak oynayanlar için biraz boşluk yapmıştık demişlerdi. Yani zaten çok küçük kaldırdığımda oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Araştırdığım kadarıyla LOD sorunu yoktu fakat yinede olabilir diye düşünüyordum çünkü SteelSeries Rival 3'de LOD sorunu vardı. Sensei Ten'de düzeltmişler galiba.
mil01lao dedi: Hocam şey vardı bu mousta ilk defa hafif kaldırarak oynayanlar için biraz boşluk yapmıştık demişlerdi. Yani zaten çok küçük kaldırdığımda oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Araştırdığım kadarıyla LOD sorunu yoktu fakat yinede olabilir diye düşünüyordum çünkü SteelSeries Rival 3'de LOD sorunu vardı. Sensei Ten'de düzeltmişler galiba.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 3 Kasım 2020 #18 Bende G300S vardı onda bayağı lod sorunu vardı belliydi ama bunda milimlik yani sorun denilmez bence.
Bende G300S vardı onda bayağı lod sorunu vardı belliydi ama bunda milimlik yani sorun denilmez bence.
S SoloTürk007 Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 56 7 Ocak 2021 #19 TÇB dedi: Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır. Genişletmek için tıkla... merhaba benim elim küçük ve pençe şeklinde tutuyorum EC2 mi S2 mi sensei ten mi uyar
TÇB dedi: Eliniz küçük ise palm tutuş için uymayabilir. Claw şeklinde tutuyorsanız uyacaktır. Genişletmek için tıkla... merhaba benim elim küçük ve pençe şeklinde tutuyorum EC2 mi S2 mi sensei ten mi uyar
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 7 Ocak 2021 #20 SoloTürk007 dedi: Merhaba benim elim küçük ve pençe şeklinde tutuyorum EC2 mi S2 mi sensei ten mi uyar? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Zowie kadar overpriced marka yok.
SoloTürk007 dedi: Merhaba benim elim küçük ve pençe şeklinde tutuyorum EC2 mi S2 mi sensei ten mi uyar? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Zowie kadar overpriced marka yok.