SteelSeries Siberia 200 7.1 Desteği

Katılım
26 Şubat 2017
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok yakın bir zamanda 7.1 destekleyen orta - üst seviye bir adet oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Oyunlarda üst performans almak için aklımda birkaç seçenek var. Bunlardan birisi Siberia 200. Aslında aklım en çok buna yattı ama SteelSeries'in Offical sitesinde 7.1 yazması ama internet ortamında aradığım her yerde bu kulaklığın 7.1'i desteklemiyor demesi beni 2 arada 1 derede bıraktı. Kendi sitesinin yanlış bilgi vereceğini düşünmüyorum ama yine de buraya da sormak istedim. Kontrol etmek isteyenler için ürünün linki : Siberia 200 Best-Selling Gaming Headset With 3.5mm Cable | SteelSeries

Özellikler bölümüne gelince Sound Card, 7.1 Dolby yazıyor. Şimdiden teşekkürler...


upload_2017-3-11_22-39-48.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışım yok. Ara da siteler böyle yanlış bilgi verebilir. Bilen ve kullanan herkese sorabilirsiniz. 7.1 desteği yok.
Peki teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Plantronics Gamecom 788 modelinden başka önerebileceğiniz 280-300 TL ye kadar bir model var mı amazon banggood gibi sitelerdende öneride bulunabilirsiniz.
 
O kulaklığı beğenmeme sebebiniz nedir ? İstediğiniz 7.1 desteği mevcut ve mikrofon açısından da oldukça iyi.
Garanti konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünerek bu soruyu sordum. Ama araştırma yaparak bi seçenek daha buldum kendime SN-RW1 modelini şahsen beğendim. Sizin bir başka konudaki yanıtınıza bakarak da bu seçimin çok yanlış olmadığını gördüm. Ben snopy'nin malzeme kalitesi hakkında olumsuz düşünmüyorum. Ya Siberia'yı ya da bunu alıcam. Beni aydınlattığınız için çok teşekkürler.
 
Garanti konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünerek bu soruyu sordum. Ama araştırma yaparak bi seçenek daha buldum kendime SN-RW1 modelini şahsen beğendim. Sizin bir başka konudaki yanıtınıza bakarak da bu seçimin çok yanlış olmadığını gördüm. Ben snopy'nin malzeme kalitesi hakkında olumsuz düşünmüyorum. Ya Siberia'yı ya da bunu alıcam. Beni aydınlattığınız için çok teşekkürler.​

Bende ikisi arasında kalmış durumdayım. Acaba hangisini tercih ettin ve memnun etti mi seni ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı