SteelSeries Siberia 200 alınır mı?

Ygit323

Hectopat
Daha fazla  
Çok eski bir kulaklık biliyorum ama çok hafif ve kafa bandının çok rahat olduğunu duymuştum, bunlar benim için bayağı önemli özellikler. Eskiden Arctis 3 kullanırken hem kafa bandı hem hafif olması benim için çok güzel 2 artıydı ama herhangi bir Arctis kulaklık istemiyorum çünkü kulak pedleri hiçbir zaman eşit olmuyor. Aralara kepek falan giriyor ve bu ben de takıntı yapmıştı, sadece bilgisayarda kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyleyse alınabilir ama dediğim gibi muhtemelen çok yıpranmıştır. Ben bunu alırdım yerinde olsam son 1 adet kalmış.

Hocam tercihen jak girişli olmasını istiyorum USB'leri çok kullanıyorum diye bir de ikinci elde önerebilirsin son olarak Siberia'nın ses kalitesi nasıldır ve V2 daha mı iyi daha mı kötü?

Hocam tercihen jak girişli olmasını istiyorum USB'leri çok kullanıyorum diye bir de ikinci elde önerebilirsin son olarak Siberia'nın ses kalitesi nasıldır ve V2 daha mı iyi daha mı kötü?
Kulaklık gibi hijyen ürünü 2. el almak bence çok mantıklı değil üstelik 10 yıllık bir ürün. Siberia V2’den daha çok sevildi diye hatırlıyorum. Ama bence ya bütçeyi biraz yükseltin ya da üstte attığımı alın.

Kulaklık gibi hijyen ürünü 2. el almak bence çok mantıklı değil üstelik 10 yıllık bir ürün. Siberia v2'den daha çok sevildi diye hatırlıyorum. Ama bence ya bütçeyi biraz yükseltin ya da üstte attığımı alın.

Kulak pedleri zaten değiştirilmiş sadece üst kafa pedi yıpranıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı