SteelSeries Siberia 200 vs MSI DS501

Cloud Core modeli ile karşılaştırdım. Cloud Core ile aynı fiyattalar zaten. Cloud Core modeli de çok daha iyidir zaten. Ayrıca sizin modelinizde sorun çıkmaması, diğer kullanıcılarda sorun çıkmadığı anlamına gelmez. Objektif olmalısınız. Bende Rival 300 kullanıyorum mesela. Ama kablosu fiyatına göre kötü. Bunu da dile getiririm. Aldığınız ürünü körü körüne savunmayın. Doğruları söyleyin.

Bende aynı zamanda Rival 300 kullanıyorum. Ve bana göre kablosu gayet sorunsuz, bende bunu dile getirebilirim. Çünkü bu benim düşüncem. Herkesin doğruları farklıdır. Sizin modelinizde sorun çıkması, bir ürünün ''çöp'' olduğu anlamına gelmez. Gerçek objektiflik budur. Ben arkadaşa verdiği kriterler ve bütçesi dahilinde kendi düşüncelerim ve tecrübelerime dayalı olarak bir öneride bulundum ve diğer kullanıcı kendi düşüncesini belirtti. Fakat bu ''doğruları söyle'' yaklaşımınızı anlamış değilim. Konunun dağılmaması adına,
Eğer bütçe 50₺ daha arttırılabilirse, Asus Cerberus, HyperX Cloud II (2.el), Plantronics RIG 400HX tercih edilebilir.

Ben faremde sıkıntı yaşamadım ki. Siz beni terslemekten, yazımı okuyamamışsınız. Objektif olun diyorum. Sırf para verdiniz diye bir ürünü savunmayın. Rival 300 modelinin kablosu, giriş seviye farelerden farksız. Evet bende bir sıkıntı yaşamadım henüz. Ancak örgülü bir yapıda gelmiyor. Ya da daha premium bir kablo yok. Doğruları söyleme yaklaşımım tamamen budur.

Yahu kardeşim 100 200 lira değil ki.. 300 lira yahu...

Yukarıda saydıklarım hata yada arıza değil.

Saçma sapan bir kulaklık.

Yani aynı fiyatdaki çoğu kulaklıkta örgülü kablo, ses engelleyici mikrofon var.

Amazonda Void RGB USB ile Siberia 200 neredeyse aynı fiyat.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı