SteelSeries Siberia 200 Windows 11'de çalışmıyor

SirC

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Siberia 200 kullanıyorum. Windows 10 laptopumda mikrofon ve kulaklık jaklarını (2 halkalı) birleştirip tek jaka (3 halkalı) çeviren aparatla kullanıyordum.
Yeni PC aldım. Kasa dls 480, hem teker teker hem tek jakla denedim kulaklık çalışmıyor. Windows 11 mikrofonu görüyor ancak mikrofon çalışmıyor.
Realtek sürücülerini güncelledim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aynı kulaklığı Windows 11'de kullanıyorum, hiç sorun olmadı. Kulaklığı başka bir cihazda deneyin çalışıyorsa Windows'da "Ayarlar > Sistem > Ses" yolundan "Gelişmiş > Diğer ses ayarları" kısmına girin burada "Kayıttan Yürüt" ve "Kayıt" kısmında cihazın görünüp görünmediğini kontrol edin.

Görünüyor hocam hatta bu aygıtı dinle seçeneğini seçince mikrofon cızırtısı bile geliyor kulağıma ama çalışmıyor. Az önce win10 laptopuma taktım sıkıntısız çalıştı birleştiriciyle.
Bu pcde birleştirici ile mikrofonu görmüyor, ayrı ayrı bağlıyorum.
İşin komik yanı win10 laptopta da ayrı ayrı bağlayınca çalışmıyor

Görünüyor hocam hatta bu aygıtı dinle seçeneğini seçince mikrofon cızırtısı bile geliyor kulağıma ama çalışmıyor. Az önce win10 laptopuma taktım sıkıntısız çalıştı birleştiriciyle.
Bu pcde birleştirici ile mikrofonu görmüyor, ayrı ayrı bağlıyorum.
İşin komik yanı win10 laptopta da ayrı ayrı bağlayınca çalışmıyor
Bu durumda aklıma ses sürücülerini kaldırıp yeniden kurmaktan başka bir öneri gelmiyor.

Bu durumda aklıma ses sürücülerini kaldırıp yeniden kurmaktan başka bir öneri gelmiyor.
Şu şekilde görünüyor ama mikrofon bölümünde mikrofon var ama sizin dediğiniz yerde realtek output var.
Ses sürücüsü bozuk olsa kulaklıkta da sorun olmaz mı?

Dosya Ekleri

• 2022-05-31 (1).png
    2022-05-31 (1).png
    123,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 2022-05-31.png
    2022-05-31.png
    146,4 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı