SteelSeries Siberia v2

Merhaba 3-4 hafta önce aldığım kulaklık hakkında bilgilendirme alıcak veya almayı düşünen arkadaşlar varsa onlara yardımcı olmak için incelemelerimi paylaşıcağım.

Ses: Öncelikle ses sistemi oldukça yüksek bugün kulaklık ile şarkı dinlerken tuvalete gitmiştim. Ses ise %75 seviyesindeydi tuvalette şarkıyı duyabiliyordum. Bu ses kalitesinin ne kadar iyi olduğunun bir göstergesi.

Rahatlık: Kesinlikle kulaklarınızda hiçbir ağrı bırakacağını sanmıyorum. Ben kulaklığı 3-5-7 saat kullanmama rağmen müthiş rahatlığından hiçbir ağrı hissetmiyorum şuan 8 saattir kulağımda ve ilk taktığımdaki aynı rahatlıkta. Terleme konusuna gelince eğer kulaklığa güneş gelmesse terleme yapıcağını sanmıyorum.

Mikrofon: Henüz mikrofonu test edemedim. Çünkü bir önceki açtığım konuya bakarsanız anlayabilirsiniz.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/steelseries-siberia-v2-jak-usb-Çevirici.240975/

Ürün resmi tek olarak değilde Mouse ve Mousepad ile çekilmiştir turuncu renktedir Kafanızdaki soru işaretleri gitti ise ne mutlu bana.

(Sorunuz olursa yorumlarda cevaplayabilirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf gösteriş olsun diye tüm setinizi SteelSeries almanız mantıklı değil bence. Ses konusunda Razer markasını öneririrdim. Neyse, hayırlı olsun. Güle güle ses kasın!

Hocam o kulaklığı almayı düşünüyorum. Mikrofon hakkında endişem var. O problemi aştıktan sonra buraya yazarsanız testleri memnun kalırım.

Valla ben boynuma takayımda mikrofonla konuşurum diyen arkadaşlara bu kulaklığı önermiyorum. Ben 1 yıldır kullanıyorum ve imkanım olduğunda klavyemle beraber değiştireceğim. Boyna takılmıyor üstündeki banttan dolayı boynu sıkıyor yoruyor. Onun dışında çok iyi ses kalitesi ve mikrofonu var fakat belki çok sok çıkar yaptığımdan dır. Benim mikrofon da bozulmaya başladı.

Sırf gösteriş olsun diye tüm setinizi SteelSeries almanız mantıklı değil bence. Ses konusunda Razer markasını öneririrdim. Neyse, hayırlı olsun. Güle güle ses kasın!
Gösteriş için değil SteelSeries, Razer ile rekabet içerisinde bence fakat SteelSeries kulaklıkları razerinkiileri ezer

Hocam o kulaklığı almayı düşünüyorum. Mikrofon hakkında endişem var. O problemi aştıktan sonra buraya yazarsanız testleri memnun kalırım.
Bro bu sorunu cevaplamaya çalışacağım fakat şu sıralar değil bu konuyu çok araştırıyorum olmadı yeni kulaklık falan alcam

Boyna takılmayan bi kulaklık olduğunu incelesen anlardın bro bunun için logitech g230 - logitech g430 öneririm

Cs gibi fps oyunlarındaki performansı nasıl ? Ses kasmak için kulaklık arıyorum bunu önerebilir misin ?

Cs gibi fps oyunlarındaki performansı nasıl ? Ses kasmak için kulaklık arıyorum bunu önerebilir misin ?
Bu cevabımla konuyu da güncelliyim şuan SteelSeries Siberia v3 Prism kullanıyorum ses kartı yok v3 prism de olmasına gerek de yok çünkü cs go yu %6 ses de oynuyorum dostum gerisin sen düşün Siberia v2 ile ya aynı yada biraz fazla performans verecektir çok farkı olmaz yani sorunun cevabı evet öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…