SteelSeries Siberia V3 Kulaklık Mikrofon Sorunu

• Konuyu başlatan Mbs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.064

Mbs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Benim sorunum mikrofonum çok ses alıyor müzik dinlerken, oyun oynarken filan çok ses gidiyormuş arkadaşlarım bundan çok şikayetçi. Mikrofon ayarlarını kıstım sesin gelmiyor dediler, sesi kıstım oyunun sesi gelmiyor o zaman da. İkisini de yaptım onlara sesim çok az gidiyor ve bağırmak zorunda kalıyorum. Bağırınca da evdekiler kızıyor. Aklıma gelecek her şeyi denedim nerdeyse. Eski kulaklığımda böyle bir şey yoktu. Dizüstünün ses kartını denedim sonra Asus Xonar U3'ü denedim ikisinde de sonuç aynı ses kaçıyor. Bunun bir çözümü var mıdır ? Kulaklığı alalı 2 ay kadar oldu o yüzden değiştirme hakkım yok. Kulaklığın incelemelerini çok okudum ve hiç kimse böyle sorunla karşılaşmamış. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kulaklık: SteelSeries Siberia V3
Eski Kulaklık: Logitech G230
USB Ses kartı: Asus Xonar U3

Ekran görüntüsü atamıyorum yüklenin dosyanın boyutu çok büyük diyor.

Tamam oldu masaüstünde ekran görüntüsü alınca bir şey oluyor. Asus.png Asus 1.png 2.png 3.png 4.png 5.png

Cevabınızı bekliyorum.

Tamamdır. Sorunu çözdüm. Dizüstü'nün ses kartının ayarlarından yaptım. Konu kapatalım lütfen.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı