Maalesef hocam. 2 3 adet farklı adaptör ile denedim fakat olmuyor.Bakalım ürün gelecek gelsinde inşallah.
bir çözüm buldum ama hala daha bluetooth le adaptör arayışındayım bunun için firmalara mail attım dönüş bekliyorum.Hocam bende aldım ama hiç kullanmadım ben Duo modeli ile karıştırdım sanırım şimdi bunu elden çıkarıp bir tane Xbox kolu alacağım ergonomi olarak çok güzel ama be bileyim kablolu olması iyi bir hissiyat vermiyor.
Bazen çok saçmalıyorlar hocam. Araştırmalarıma göre Bluetooth LE sadece Bluetooth LE alıcılar ile çalışıyor fakat standart Bluetooth yapsalar her türlü uyumluluk gösterecek ve arada muazzam bir enerji sarfiyatıda yok.Aslında gerçekten markaların bu satış politikaları bana çok saçma geliyor stratus modeli sonradan çıkmış daha yeni bir model neden Bluetooth özelliği olmaz ki PC'ye buna bir yazılım güncellemesi bile gelmemiş akşam deneyim bende hocam teşekkür ederim bilgi için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.