SteelSeries teknik servise nasıl ulaşılır?

revenge3169

Hectopat
Merhaba steelseriesarctis 1 Wireless Xbox Edition oyuncu kulaklık dün çalışırken bugün açtığımda açılmıyordu, Ankara içi teknik servise nasıl ulaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zahmet edip kısa bir arama sonucunda cevaba ulaşabilirdiniz.
DESPEC Bilgisayar diye arama motorunda arattığınız zaman karşınıza çıkan telefon numarasını arayarak derdinizi anlatabilirsiniz.

Zahmet edip kısa bir arama sonucunda cevaba ulaşabilirdiniz.
DESPEC Bilgisayar diye arama motorunda arattığınız zaman karşınıza çıkan telefon numarasını arayarak derdinizi anlatabilirsiniz.
Zaten baktım bulamadım net bişey yazmıyordu açılmış konulara baktım çok eski net bilgi olsun diye yazdım

Zaten baktım bulamadım net bişey yazmıyordu açılmış konulara baktım çok eski net bilgi olsun diye yazdım
Sorununuzu daha detaylı anlatmayınca maalesef böyle oluyor. Biraz arada kaynadını kusura bakmayın. Yaşadığınız şehirde bulamadıysanız olmayabilir. Eğer ürününüzün kağıtlarını muhafaza ediyorsanız garanti servisleri yazar. Onları ararsanız bilgi verebilirler. Farklı şehirlerdeki garanti servisleri de kargo yoluyla hizmet sağlayabiliyor. Stelseries için bilmiyorum.

Yukarıda bir arkadaş despec olduğunu söylemiş. Google da aratınca despec isminde bir site ve müşteri hizmetleri numarası çıkıyor. Doğruysa bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bende acele yazdım çünkü akşam kullandım sabah çalışmıyordu hemen götürüyüm diye yazdımda kapanmıştı zaten. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…