Elektronik SteelSeries TusQ 1.259,10₺

Makaleler
1
Daha fazla  

Genelde SteelSeries ürünlerinde satıcı Jetklik olur, farklı bir satıcı ama son 6 ayın en düşük fiyatı.

Emperor genellikle outlet, teşhir veya ikinci el ürün satıyor. Muhtemelen bunlar da teşhir veya outlet ürünlerdir. Dikkat ederek alın.

Ben bu ürünü ilk çıktığı gün aldım. Oyun için kullanacaklara kesinlikle önermiyorum. Özellikle FPS oyunlarında ses kasılmıyor. Kulak kısmı rahatsız ediyor. Ses kalitesi rezalet, tiz'ler çok yüksek. Yani normal kullanım için de kötüydü. Kutusunda bazanın altında duruyor yıllardır.

Nerede o eski Razer Hammerhead Pro kablolu kulaklıklar, özletiyor. Alternatif olarak TUSQ denedim rezaletti.

3 gün önce 1600 tl'ye aldım. FPS oyun oynama niyetinde olup da "ağır kulaküstü taşımasın artık kafam, şöyle güzel kulakiçi alayım" demişseniz benim gibi. Uzak durun nacizane tavsiyem.
*Ses miktarı yetersiz
*Mobilde kullanmayacaksanız ekstra dönüştürücü veya çoğaltıcı ihtiyacı hasıl oluyor
*Oyunda ses kasma kalitesi low price marka kulaklıklardan farksız
so iyi bi alışveriş değil, iade kovalıycam

Ürünü yaklaşık 2 seneye yakındır kullanıyorum. HyperX ses kartı ile SteelSeries Engine üzerinden EQ ayarı yaparak kullanıyorum. Ben kendi adıma memnunum. Memnun olmayan çok kişi varmış naçizane tavsiyem ses kartı ve program üzerinden ayar deneyebilirler. Benim ses seviyesi, ses kasma gibi istediğim konularda beklentimi karşılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı