Steelseries vs Logitech vs Trust Kulaklık

KadirSMZ

Hectopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben geçtiğimiz hafta G230 aldım ve gayet memnunum. Mikrofonu v.b gayet hoş hiçbir sıkıntısı yok. Şahsen "Trust" adlı markaya güvenmiyorum, daha önce ürünlerini aldım kullandım genel olarak hoş bir izlenim bırakmadı fakat kulaklıkları ne kadar düzgündür bir fikrim yok. Siberia P100 e gelirsek hoş bir ürüne benziyor herhangi bir deneyimim olmadı fakat ikisinin arasından G230'u önerebilirim. Ayrıca son olarak G230'un bana göre en kötü özelliği çok uzun bir kablosu var ve o kablolar düzensiz olabiliyor her ne kadar toplansa bile. Ayrıca kablolar kıvrılıyor ve benim gibi hafif sorunlu birisi için hiç hoş bir şey değil :D

Genel olarak "Trust" markasından uzak durmanı söyleyebilirim. Ayrıca konu kulaklık ise Logitech alma bence. Ben genel olarak logitech kulaklık+mikrofon performansından pek memnun değilim. HyperX'i öneririm mesela. SteelSeries güzeldir bunlara yönel. En güzellerinden biri de Sennheiser fakat biraz tuzlu :saçma:

Hocam Trust markasına ben de güvenmiyorum. Önceki konuda birisi önerdiği için sorma gereği duydum. Steelseries de marka olarak çok kaliteli ürünler yapıyor diye biliyorum. Ama kulaklık modelleriyle ilgili pek bilgim yok o yüzden ekledim. Logitech de en bilindik marka zaten. G230' un mikrofonunda kayda değer bir sorun yoksa benim işimi göreceğini düşünüyorum. Siberia P100 ile ilgili G230' dan daha iyi diyebileceğiniz bir şey varsa söyleyin lütfen. Aksi takdirde tercihimi G230' dan yana kullanacağım.

SteelSeries öneririm g230'u bende kullandım lakin kulaklığın yastıkları k. ulağınıza değmiyor saçma bir biçimde hem steelseries hem de logitech kullandım steelseries ile daha iyi ses kasılıyor ve kulağı hiç acıtmıyor HyperX'e gelirsek o da gerçekten çok iyi bir kulaklık onu da kullandım ama fiyatı bu 2 markanın (ilgilendiğiniz) modellerinden pahalı o yüzden SteelSeries'e yönelin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı