Sennheiser Game One kullanıyorum. Rahatlığı muhteşem. Ses kalitesi muazzam. Steelseries gibi oyun donanımı üreten markalardan kulaklık almak yerine işini ciddi anlamda kulaklık ve ses sistemlerine veren Sennheiserden alman daha mantıklı olur.
Sennheiser Game One kullanıyorum. Rahatlığı muhteşem. Ses kalitesi muazzam. Steelseries gibi oyun donanımı üreten markalardan kulaklık almak yerine işini ciddi anlamda kulaklık ve ses sistemlerine veren Sennheiserden alman daha mantıklı olur.
Bu arada Game one açık hazneli kulaklık olduğu için sesleri fazla duyuyorsun. Bu 7.1 sanalk için güzel diyorlar ama ben pek güzelliğini göremedim. O nedenle Game Zero modeline bakmanı tavsiye ederim. Hatırladığım kadarı ile biraz daha pahalı ama kaliteli.
Böyle demeniz çok yanlış, yaptığınız markacılık. Herhalde Sennheiser adına çalışıyorsunuz. Şöyle diyeyim, ses, rahatlık, hafiflik ve oyun anlamında Steelseries almanız çok daha mantıklı olur. Sadece Sennheiser kullanıp burada reklam yapıyorsunuz.
Bmyle demeniz çok yanlış, yaptığınız markacılık. Herhalde Sennheiser adına çalışıyorsunuz. Şöyle diyeyim, ses, rahatlık, hafiflik ve oyun anlamında Steelseries almanız çok daha mantıklı olur. Sadece Sennheiser kullanıp burada reklam yapıyorsunuz.
Reklamdan ziyade rahatlığını ve ses kalitesini vurguluyorum.
Asıl reklamcılık sizlerin yaptığı. Ne zaman bir konu açılsa ya steelseries yada Coolemaster. İşe bak Technopat hep Steelseries ve coolermaster ekipmanlarını tanıtıyor. Bir nedeni var mı acaba ?