Youyasin
Kilopat
2.5k bütçem var. Normal Artics 1 2.7k civarı. Bu 2K. Laptopumda kullanmak istiyorum. Sorun olmaycağını söylemişler. Siz ne dersiniz? Başka öneriniz var mı?
Edit: Ben bakarken stok vardı bitimiş şu an HyperX Cloud Stinger Core, ASUS TUF Gaming H1, Rampage furry X 7.1, ve Xbox kulaklığı arasında kaldım. Logitech G435 biraz kalitesiz diye duydum fikirleriniz nedir?
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Edit: Ben bakarken stok vardı bitimiş şu an HyperX Cloud Stinger Core, ASUS TUF Gaming H1, Rampage furry X 7.1, ve Xbox kulaklığı arasında kaldım. Logitech G435 biraz kalitesiz diye duydum fikirleriniz nedir?
Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.790,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HyperX Cloudx Stinger Core HHSS1C-DG-GY/G Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloudx Stinger Core HHSS1C-DG-GY/G Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloudx Stinger Core HHSS1C-DG-GY/G Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.581,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme: