Çözüldü SteelSeries yazılımını açınca ses gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HalimYlmz

Centipat
Daha fazla  
SteelSeries fare kullandığım için ayar yaparken bazen uygulamayı açıyorum. Uygulamayı açtığım gibi bilgisayar ses sürücüsünü SteelSeries adı altında bir şeyle değiştiriyor ve kulaklık devre dışı kalıyor. (Kulaklık Havit Gamenote). Sürücüyü değiştirince ses geliyor fakat mikrofon hala devre dışı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
SteelSeries fare kullandığım için ayar yaparken bazen uygulamayı açıyorum. Uygulamayı açtığım gibi bilgisayar ses sürücüsünü SteelSeries adı altında bir şeyle değiştiriyor ve kulaklık devre dışı kalıyor. (Kulaklık Havit Gamenote). Sürücüyü değiştirince ses geliyor fakat mikrofon hala devre dışı.
Giriş cihazınızı mikrofon ile değiştirip sorunu çözebilirsiniz.
Giriş cihazınızı mikrofon ile değiştirip sorunu çözebilirsiniz.

Çözüm
Sorun buradan kaynaklanıyor.

1729370267064.png

Kendisini de ayarlarda şuradaki sonar yazanı kapatarak kapatıyorsun.

1729370298280.png

Sorunu öyle çözdüm fakat neden böyle olduğunu merak ediyorum.
SteelSeries Sonar cihazdaki Çıkış ve Giriş cihazlarını otomatik olarak kendi sanal cihazları ile değiştiriyor eğer Sonar'ı kapatırsanız (Kapatılıyor mu bilmiyorum?) sorun düzelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı