Steep akıcılık sorunu

canerky.art

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Steep oynarken ani FPS düşüşleri yaşıyorum. Videoyu sonuna kadar izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyundaki kar dumanı ve püskürtülen kar efektlerinden kaynaklanıyor gibi geldi.
Değerlerde bir anormallik göremedim.
Hatta bağlantıda benim tezime benzer şeyler hakkında konuşulmuş. Ubisoft bir çözüm sunana kadar yapabileceğiniz bir şey yok gibi gözüküyor.

Oyundaki kar dumanı ve püskürtülen kar efektlerinden kaynaklanıyor gibi geldi.
Değerlerde bir anormallik göremedim.
Hatta bağlantıda benim tezime benzer şeyler hakkında konuşulmuş. Ubisoft bir çözüm sunana kadar yapabileceğiniz bir şey yok gibi gözüküyor.

Youtube de ki videolara da baktımda aynı şekilde FPS düşüşleri var testlerde. Oyunla alakalı olacagını dusunuyorum bende cunku en dusuk ayarlarda bile aynı yerlerde FPS düşüşleri oluyor. Sistemim budur;

AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci
ASUS PRIME B450M-K AMD B450 Ryzen 2 AM4 DDR4 3200MHz (OC) M.2 DVI VGA ANAKART
ADATA XPG SPECTIRIX D41 2x8GB 3000Mhz SINGLE DDR4 -
Asus ROG Strix RX580 OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Sharkoon TG5 Kırmızı USB3.0 4XLed Fan Temperli Cam ATX Gaming Kasa
ADATA 480GB SU630 3D NAND Sata3 2.5'' SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)

Son düzenleme:
Yine Ubisoft, yine sıkıntılı bi' oyun. Başka oyunlarda sorun yaşamıyorsan uğraşma hiç bu oyunu düzeltmek için. Değmiyor çünkü, Watch Dogs 1, 2 ve Far Cry serilerinde çok uğraşmıştım ben stabil FPS için ama nafile.

Son düzenleme:
Yine Ubisoft, yine sıkıntılı bi' oyun. Başka oyunlarda sorun yaşamıyorsan uğraşma hiç bu oyunu düzeltmek için. Değmiyor çünkü, Watch Dogs 1,2 ve Far Cry serilerinde çok uğraşmıştım ben stabil FPS için ama nafile.
Aynen öyle bende Watch Dogs 2 yi FPS sorunları yüzünden silmiştim bitirmeden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı