Steins;Gate 0 (Steam) Türkçe Çeviri

Lexix

Megapat
Daha fazla  
okabe-sg0.png

Selamlar, Steins;Gate 0 (Steam) oyununa çoğunlukla Gemini olmak üzere destek alarak çeviriyi tamamladım. Çeviri kalitesinin ilk oyuna göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Güncel Sürüm: v1.0

Çeviren/Düzenleyen: Lexix
Test Eden: Goexle

Not: Yama Steam versiyonuna göre tasarlanmıştır ve yamayı kurmak için ekstra yama yapmak gereklidir. Kurulumu okumanız şiddetle tavsiye edilir.

Herhangi bir sorunuz olursa konu altına yazabilirsiniz. Herkese iyi forumlar.

website: lexix.neocities.org

Committee of Zero ekibi olmasaydı bu yama mümkün olmazdı sonsuz teşekkürker. Ayrıca whycat'e de yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler, ellerinize sağlık. Harika olmuş kurdum ve oynuyorum birkaç gündür.

Merhaba umineko, danganronpa serilerini çevirmeyi düşünüyor musunuz?
Şuan için öyle bir planım yok ancak Umineko when they cry'dan bahsediyorsan o seriyi seviyorum belki ileride yapabilirim ancak bu aralar neredeyse hiç boş vaktim yok. Umineko, 75 saat civarı sürüyormuş oynanışı. Neredeyse 1.5 Steins;Gate uzunluğunda. Yani gerçekten iyi bir planlama yapmadan bu seriyi yapmaya başlamam.

Ayrıca Umineko'dan önce Steins Gate'in yan oyunlarını da çevirmek istiyorum aslında. Yani Steins;Gate: Linear Bounded Phenogram ve Steins;Gate: My Darling's Embrace oyunları bittikten sonra yeni seriye geçmek istiyorum. Şuan için oyun çeviri konusunda planlarım bu şekilde. Tabii daha kısa ve kolay yamalanabilir bir oyun çıkarsa, benim de ilgimi çekerse ve hiçbir seriye daha başlamadıysam öne çekebilirim. Birden çok seriye başlayıp yarım, eksik yada birkaç yıl nadasa bırakmaktansa bitirip başka seriye geçmeyi daha doğru buluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı