Steins;Gate (Steam) Türkçe Çeviri

Elinize sağlık, çok sevindim. Acaba Steins;Gate 0 için de bir Türkçe yama planınız var mı? Animeye kıyasla çok daha detaylıymış ve animesinde bazı kısımlar atlanmış araştırdığım kadarıyla, ayrıca birçok farklı sonu varmış. Animeyi izlediğim için fakat 0'ı izlemediğim için daha çekici geldi.

Acaba Steins;Gate 0 için de bir Türkçe yama planınız var mı?
Bu ay başlarında yapmaya başladık. Yamayı da bu ay sonunda yayınlamayı planlıyorum. Şu anda çevirilerin hepsi bitti geriye sadece redaksiyon ve görsel çeviriler kaldı. Yani en geç bu ay sonuna kadar yamayı yayınlamayı planlıyorum.

Bazı kısımlar atlanmış değil de gerçek son olarak düşünebilirsiniz. Yani aslında hikayenin gerçek bir sonu var anime direkt bu sonu konu alıyor fakat oyunlarda farklı seçimler yaptığınız için başka sonları da görebildiğinizden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hazır indirimdeyken oyunu edinmenizde fayda var.

Anladım, bu bilgiler için çok teşekkür ederim, oyunu aldım hemen. Heyecanla bekliyoruz yamayı, tekrar elinize emeğinize sağlık.

Anladım, bu bilgiler için çok teşekkür ederim, oyunu aldım hemen. Heyecanla bekliyoruz yamayı, tekrar elinize emeğinize sağlık.
Bu arada yamayı paylaşalı baya oluyor bilmiyorum gördünüz mü ama burayı da güncelleyeyim. Steins;Gate 0 Türkçe Yama için tıklayabilirsiniz.

10 Mayıs 2025 - Güncellemesi
Bilinen çökme hataları giderildi. Raporlanmayan ancak çökme ihtimalini azaltan iyileştirmeler yapıldı.

Son düzenleme:

Hocam oyunu PSP için de Türkçe yama yapabilir misiniz? Bu şekilde mobil kullananlar da PC'ye gerek kalmadan Türkçe bir şekilde oynayabilir.

Hocam oyunu PSP için de Türkçe yama yapabilir misiniz? Bu şekilde mobil kullananlar da PC'ye gerek kalmadan Türkçe bir şekilde oynayabilir.
PSP'ye nasıl yama yapabilirim hiç bilmiyorum ancak bir yolunu bulabilirsem yapmaya çalışırım. İlk boş vaktimde buna bakacağım.

Merhaba, committee of Zero yamasını GitHub üzerinden indiremedim (VPN açtım, farklı tarayıcıdan denedim, internet ile alakalı olduğunu sanmıyorum) acaba alternatif bir link var mı?

Eki Görüntüle 2541404

Merhaba, committee of Zero yamasını GitHub üzerinden indiremedim (VPN açtım, farklı tarayıcıdan denedim, internet ile alakalı olduğunu sanmıyorum) acaba alternatif bir link var mı?
Alternatif bir link yok diye biliyorum. Sen yazınca denedim de sorunsuz indirebiliyorum. İnternet Download Manager tarzında bir program ile tekrardan indirmeyi dener misin? Muhtemelen sorun bu şekilde çözülür.

Alternatif bir link yok diye biliyorum. Sen yazınca denedim de sorunsuz indirebiliyorum. Internet Download Manager tarzında bir program ile tekrardan indirmeyi dener misin? Muhtemelen sorun bu şekilde çözülür.

Teşekkür ederim, IDM ile indirmek işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…