Steins;Gate (Steam) Türkçe Çeviri

Hiçbir şekilde ilerleyemiyor musun yoksa tek seferlik bir donma mı biraz sorunu bana daha detaylı açıklayabilir misin?
orda gelen maili açınca oyun çoküo biraz denedim açmayınca düzeldi sonunda ama maili açtıktan sonraki metinde donuyo

orda gelen maili açınca oyun çoküo biraz denedim açmayınca düzeldi sonunda ama maili açtıktan sonraki metinde donuyo
Hmm donmadan hemen önceki yerden ekran görüntüsü atabilir misin? Oyunun tam olarak hangi kısmında olduğunu anlayıp sorunun olduğu yeri düzeltebilmem için.

burda gelen maili açarsam oyun donuyo fakat açmassam devam ettirebiliyorum 3den fazla kez denedim tek seferlik birşey değil

Dosya Ekleri

• 2025-08-17 (11).png
    4,1 MB · Görüntüleme: 28
burda gelen maili açarsam oyun donuyo fakat açmassam devam ettirebiliyorum 3den fazla kez denedim tek seferlik birşey değil
Şimdi daha iyi anladım. Sorunun neyden kaynaklandığını da buldum fakat çözülmesi gerçekten çok zor bir sorun. Yani en azından benim için. Daha önceki mesajında oyuna devam edemediğinden bahsetmiştin hiç mesajı açmadan oyuna devam edebiliyor musun? Eğer devam edebiliyorsan çok güzel fakat devam edemiyorsan ilk fırsatta çözmeye çalışacağım.

Gene de sana bir taktik vereyim belki sorununa geçici bir çözüm olur. Oyunun donmadan biraz öncesinden save alıp daha sonrasında oyunu kapatıp açıp bu save'den devam etmeyi deneyebilir misin? İstersen önce maili tekrar açıp denersin, baktın olmuyor oradaki maili açmadan geçmeyi denemen gerekiyor.

Ayrıca bu sorun oyunu çok hızlı ileri sardığında da olabiliyor. Eğer ileri sarmayı kullanıyorsan da bu sorunu yaşıyor olabilirsin. İleri sarmayı mümkün olduğunca az kullanmaya çalış. Bunun yerine düzenli save alıp oynamayı dene.

Dediğim gibi eğer oyuna devam edebiliyorsan bu şekilde devam et ama edemiyorsan o zaman tekrar kontrol etmem gerekebilir.

gerçekten öncelikle teşekkürler oldukça ilgilisiniz. oyunu autoda oynuyorum hızlı atlamadım. şuanlık devam edebiliyorum maili açmadığım sürece

gerçekten öncelikle teşekkürler oldukça ilgilisiniz. oyunu autoda oynuyorum hızlı atlamadım. şuanlık devam edebiliyorum maili açmadığım sürece
Ben teşekkür ederim buraya sorunu yazıp yamayı düzeltmeye katkıda bulunduğunuz için. Devam edebiliyorsanız şuanlık bir sorun yok demektir. Bu şekilde arada çökme sorunları olabilir gene mail kaynaklı öncekinde olduğu gibi o kısmı bir şekilde geçmeniz gerekiyor. Eğer geçemezseniz gene buraya yazın tekrardan kontrol etmeye çalışırım.

Yama için çok teşekkürler. Acaba steingate zero içinde yama gelir mi

Yama için çok teşekkürler. Acaba steingate zero içinde yama gelir mi
Zero için de yamayı yaptım aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…