Stellar Blade, 11 Haziran'da PC için yayınlanacak!

Demosunu oynamak isteyenler şuan oynanabilir durumda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet konusunu açmayı düşünüyordum da sonra vazgeçtim.

Bu arada güncelleme yapayım nier dlcsinde herhangi bir hikaye eklentisi yok sadece 2b kostümü falan var. Nikke dlcsinde sanırım oynanışı genişletecek bir şeyler olacak.
Ne tarz bir şeyler olacak hocam, biliyor musunuz? Oyunu tam sürüm almayı düşünüyorum ama hala emin olamadım aradaki 20 dolara değer mi diye. Dlc ile doğru dürüst içerik gelmiyorsa kozmetiğe o kadar para vermeyeyim.

Ne tarz bir şeyler olacak hocam, biliyor musunuz? Oyunu tam sürüm almayı düşünüyorum ama hala emin olamadım aradaki 20 dolara değer mi diye. DLC ile doğru dürüst içerik gelmiyorsa kozmetiğe o kadar para vermeyeyim.

Bir tanesinde sadece kıyafet var diğer DLC'de ise 1 tane boss gösterildi DLC fragmanında. Ayrı ayrı DLC fiyatları ne olur bilmediğimden tam sürümü ön sipariş verdim ben hocam.

Bir tanesinde sadece kıyafet var diğer DLC'de ise 1 tane boss gösterildi DLC fragmanında. Ayrı ayrı DLC fiyatları ne olur bilmediğimden tam sürümü ön sipariş verdim ben hocam.

Sorduktan sonra biraz daha araştırdım ve yanlış anlamadıysam (net bir açıklama yok geliştiriciden çünkü) 80 dolarlık paketle gelen içerik birkaç kozmetiğe ek olarak 1 tane boss, yeni bir bölge ve yeni bir oyun moduymuş.
Bölge dediği şey ufak, gezinmelik bir yer diyorlar. Oyun modu da ekranda yan yana duran 3 tane siperde birinden birine geçip düşman öldürmeli bir şey. Yani hikaye falan yok. O yüzden fazladan 20 dolara değmezmiş gibime geldi. Çok büyük ihtimalle yalnızca oyunu alıp geçeceğim.

Sorduktan sonra biraz daha araştırdım ve yanlış anlamadıysam (net bir açıklama yok geliştiriciden çünkü) 80 dolarlık paketle gelen içerik birkaç kozmetiğe ek olarak 1 tane boss, yeni bir bölge ve yeni bir oyun moduymuş.
Bölge dediği şey ufak, gezinmelik bir yer diyorlar. Oyun modu da ekranda yan yana duran 3 tane siperde birinden birine geçip düşman öldürmeli bir şey. Yani hikaye falan yok. O yüzden fazladan 20 dolara değmezmiş gibime geldi. Çok büyük ihtimalle yalnızca oyunu alıp geçeceğim.

Hocam yalnızca oyunda yeterli olacaktır çünkü çıkacak olan DLC hakkında hala pek bir bilgi yok oyun çıkışına bu kadar az bir süre kalmışken.

Hocam yalnızca oyunda yeterli olacaktır çünkü çıkacak olan DLC hakkında hala pek bir bilgi yok oyun çıkışına bu kadar az bir süre kalmışken.
Evet, ben de onu demek istedim. Dlc deyince aklıma Witcher 3'ün dlc'leri geliyor. Oyuna bir şey katmayı bırak ayrı birer oyun olacak kadar içerik sunuyorlar. Bunda ise gözlük, küpe, bir boss, oyun içi parası ve skill puanı, alakasız bir oyun modu vs. 20 doları hak edecek bir içerik göremedim kendi adıma. Bu sebeple 60 dolarlık paketi alıp oynamaya karar verdim.

Evet, ben de onu demek istedim. DLC deyince aklıma Witcher 3'ün DLC'leri geliyor. Oyuna bir şey katmayı bırak ayrı birer oyun olacak kadar içerik sunuyorlar. Bunda ise gözlük, küpe, bir boss, oyun içi parası ve skill puanı, alakasız bir oyun modu vs. 20 doları hak edecek bir içerik göremedim kendi adıma. Bu sebeple 60 dolarlık paketi alıp oynamaya karar verdim.

Hocam Witcher 3 DLC'leri bambaşka bir şey ya CD projekt DLC işinin zirvesidir bana göre. Blood and Wine'da çoğu oyundan daha fazla içerik vardı.

Hocam Witcher 3 DLC'leri bambaşka bir şey ya CD projekt DLC işinin zirvesidir bana göre. Blood and Wine'da çoğu oyundan daha fazla içerik vardı.
Evet biraz uç bir örnek oldu. Yine de mesela deseler ki hikayedeki şu boşluğu olduracak şu kadar saatlik bir içeriği satıyoruz 20 dolara, eyvallah derim ama halihazırdaki bu dlc istenen parayı hak etmiyor. Ana oyunu almam yeterli olacak o yüzden. Eğer yanlış biliyorsam da birisi çıkar söyler umarım.

Evet biraz uç bir örnek oldu. Yine de mesela deseler ki hikayedeki şu boşluğu olduracak şu kadar saatlik bir içeriği satıyoruz 20 dolara, eyvallah derim ama halihazırdaki bu DLC istenen parayı hak etmiyor. Ana oyunu almam yeterli olacak o yüzden. Eğer yanlış biliyorsam da birisi çıkar söyler umarım.

Hocam 3 gün kaldı oyunun çıkmasına DLC'leri ayrı ayrı kesin satarlar bence. DLC hakkında daha fazla bilgi sahibi olunca ilginizi çekerse ayrı olarak alabilirsiniz. Ama şu an eldeki bilgilere göre pek bir olayı yok gibi duruyor 1 boss dışında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı