Stellaris 3 milyon ordu normal mi?

kurbaga_prens

Hectopat
Daha fazla  
İlk kez oyunu oynuyordum tam bir fallen empire a saldıracaktım hazırlıklar bitmişti 400 bin olan donanması 1.5 milyon oldu sonra sadece birkaç yıl içinde 3 milyon ordusu oldu ve bana saldırdı o kadar ordu galaksinin toplamında yoktur bu nasıl bir anda bastı çözemedim yıl 2400'lerin başı.

Evet fallen 2-3m oluyor bazen. Erken yakalarsan 1M alti da gordum.

Aga ben galaktik imparatorluk oldum, galaktik armadayı kurdum, 2 tane Dyson kürem, 1 tane madde dekompresörü, galaksinin yarısı vasalım, 1.5 -2 milyon civarı ordu bastım. Bir de perklerden fallen empirelara hasar veren şeyden aldım ama yok adam 7 milyon oluverdi bir anda hayır işin garibi ben gemi basmaya Alloy yetiştiremedim hileyla bastım. Yemin ediyorum 2 tane Dyson küresi bile yetmedi 2 milyon orduyu bile zor -1k da tutuyorum bunun elinde hiçbir şey yok nasıl 7 milyon basıyor.

Aga ben galaktik imparatorluk oldum, galaktik armadayı kurdum, 2 tane Dyson kürem, 1 tane madde dekompresörü, galaksinin yarısı vasalım, 1.5 -2 milyon civarı ordu bastım. Bir de perklerden fallen empirelara hasar veren şeyden aldım ama yok adam 7 milyon oluverdi bir anda hayır işin garibi ben gemi basmaya Alloy yetiştiremedim hileyla bastım. Yemin ediyorum 2 tane Dyson küresi bile yetmedi 2 milyon orduyu bile zor -1k da tutuyorum bunun elinde hiçbir şey yok nasıl 7 milyon basıyor.

Teknolojisi cok ileri seviye. Bir anda savas acip hazirliksiz yakalayip indirmek gerekiyor.
7M a ulastigini ben de goremedim, genelde ufakken eziyorum ben, 2-3M civari oluyor.
Ayrica cok hizli hareket ediyor ordusu, eger ondan kalabaliksan arkadan dolanmaya calisiyor.

Teknolojisi cok ileri seviye. Bir anda savas acip hazirliksiz yakalayip indirmek gerekiyor.
7M a ulastigini ben de goremedim, genelde ufakken eziyorum ben, 2-3m civari oluyor.
Ayrica cok hizli hareket ediyor ordusu, eger ondan kalabaliksan arkadan dolanmaya calisiyor.

Aga belki biliyosundur diye soruyorum ben başka save başladım oynuyordum bir anda olmayan bir sistem belirdi içinde karadelik ve l gate var araştırdım ama bulamadım bir şey bilgin var mı?

Aga belki biliyosundur diye soruyorum ben başka save başladım oynuyordum bir anda olmayan bir sistem belirdi içinde karadelik ve l gate var araştırdım ama bulamadım bir şey bilgin var mı?

Galaksinin merkezinde olani mi diyorsun? Bazen ortaya cikiyor, neye gore oldugunu bilmiyorum, sanirim bir event ile aciliyor.

Eger o degilse bilmiyorum, hic bir anda sistem belirmedi ama 3-5 aydir da oynamiyorum yeni bir numara mi getirdiler acaba?

Galaksinin merkezinde olani mi diyorsun? Bazen ortaya cikiyor, neye gore oldugunu bilmiyorum, sanirim bir Event ile aciliyor.

Eger o degilse bilmiyorum, hiçbir anda sistem belirmedi ama 3-5 aydir da oynamiyorum yeni bir numara mi getirdiler acaba?

Galiba öyle bir şey oldu veya birkaç mod indirmiştim ondan da olabilir çünkü Event falan geliyor karadelikten sonra bir de güneş sistemi oluştu sanırım modla alakalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı