Stellaris Türkçe Yama

Bu oyunun çevirisini uzun süredir bekliyordum. Emeğine sağlık gerçekten. Hemen deniyorum. Oyunu 2 gün önce satın aldım ve Türkçe bulamadım diye iade ettim. Şaşırdım.

Yamayı indirip kurduğumda Türkçe karakter sorunu yaşamadım ama genel olarak Türkçe gibi duruyor. Yama muhtemelen makine çevirisi ama sırıtmıyor.

Türkçe karakter sorununu çözebilmek için stellaris için yapılmış bir font modu buldum ve indirdim sorun büyük oranda çözülmüş oldu.
Steam Atölye Linki: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1741700503
Harici Olarak İndirmek İçin: Nice Text - Skymods
Eğer ki harici olarak indirecekseniz C:/Users/*Username*/Documents/Paradox Interactive/Stellaris/workshop/content/281990/ konumuna ve C:/Users/*Username*/Documents/Paradox Interactive/Stellaris/mod konumlarına modu atmanızı sonrasında da paradox launcherdan aktifleştirmeyi unutmayınız.

Not: Bende mod 2.0.0 sürümü için geçerlidir hatası verdi modun içerisine girip "descriptor.mod" adlı dosyayı editleyip içindeki sürüm kısmını 3.*.*. olarak değiştirirseniz sorun ortadan kalkıyor.
Her şey iyi ama font kısmını yapamadım.

Son düzenleme:
Bu oyunun çevirisini uzun süredir bekliyordum. Emeğine sağlık gerçekten. Hemen deniyorum. Oyunu 2 gün önce satın aldım ve Türkçe bulamadım diye iade ettim. Şaşırdım.

Her şey iyi ama font kısmını yapamadım.
Ben de çok uzun süredir Türkçe yamayı bekliyordum ilaç gibi gelmişti bana font kısmında ne gibi bir sorun yaşıyorsun?

Ben de çok uzun süredir Türkçe yamayı bekliyordum ilaç gibi gelmişti bana font kısmında ne gibi bir sorun yaşıyorsun?
Onu da yaptım ve inanılmaz zevkli oldu. Gidip belli DLC'leri satın aldım. Arkeolojik kazıları takip etmek çok zevkli oluyor. Bir oturuşta 5 saat falan oynuyorum. Artık sadece iconlarda sorun çıkıyor. Bazı iconlar görünmüyor(hammadde iconları) ve anomalilerden çıkan hikayelerden çok azı Türkçeye çevrilmemiş oluyor.

2 sene önce ful dlc satın aldım. Türkçe olmadığı için bıraktım. Arada bir girip Türkçe yama gelmiş mi diye bakıp çıkıyorum. Yorumlarınız gaza getirdi. Kurup deneyeceğim bakalım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı