Stereo amfi için kablo önerisi

İnfinity.exe

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Kendime aldığım amfi cadence Q4.100. Aldığım adam bana 4 ga kablo seti buna yeterli olur dedi ama bir de siz hocalara sormak istedim. Takacağım hoparlorler ise 100 RMS'lik oval hoparlör olacak. 4 ga buna yeterli mi değil mi, eğer yeterli ise hangi kablo setini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle selamünaleyküm. Kendime aldığım amfi cadence Q4.100. aldığım adam bana 4 ga kablo seti buna yeterli olur dedi ama bir de siz hocalara sormak istedim. Takacağım hoparlorler ise 100 RMS'lik oval hoparlör olacak. 4 ga buna yeterli mi değil mi, eğer yeterli ise hangi kablo setini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

For X var bende 4ga gayet iyi.

For X var bende 4ga gayet iyi.
Hocam bunlarda bakır ve alüminyum alaşım gibi birşeyi varmış. Bahsettiğiniz kablo seti için demiyorum. Saf bakır olanlara bakın diyenler var. Hani piyasaya baktığım da saf bakır olanını varsa bile bulamadım. O yüzden size soruyorum. Siz daha yeni forxin kablo setini önerdiniz. Hangi kablo seti bu?

Hocam bunlarda bakır ve alüminyum alaşım gibi birşeyi varmış. Bahsettiğiniz kablo seti için demiyorum. Saf bakır olanlara bakın diyenler var. Hani piyasaya baktığım da saf bakır olanını varsa bile bulamadım. O yüzden size soruyorum. Siz daha yeni forxin kablo setini önerdiniz. Hangi kablo seti bu?

ben bilmiyorum hocam hangi maddeden yapıldığını ama bana forx problem çıkarmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı