Yani boyla alakası var mıdır bilemem de madem abartılacak kadar değil koşarken belli oluyor neden o kadar kafaya takıyorsun ki?
Yaza 3 ay var sahilde filan sıkıntı yaratır hocam.
Yani boyla alakası var mıdır bilemem de madem abartılacak kadar değil koşarken belli oluyor neden o kadar kafaya takıyorsun ki?
Yaza 3 ay var sahilde filan sıkıntı yaratır hocam.
Hocam geçen sene jinekomastisi olanlara tuhaf bakıyordum sadece ben değil herkes tuhafsıyordu öyle bi durum olsun istemiyorumSanki sahilde playboya dönüşecek de dert ettiği şeye bak.
Hocam geçen sene jinekomastisi olanlara tuhaf bakıyordum sadece ben değil herkes tuhafsıyordu öyle bir durum olsun istemiyorum
Abartı bir şey değil çoğunda belli olmuyor bile ama koşarken filan belli olma olasılığı yüksek belki boyum uzarsa geçer diye ümit ediyorum.
Hocam sizce kilo vermem lazım mı 173 boya 71 kilo.
Kaç kilo uygundur hocam tokluk ilacı filan kullansam düzelirmi o zamanda boy uzamam yavaşlarmı çünkü 185 hayalim var.Evet. Birazcık yağ oranın yüksek gibi. Bel çevrende avuçluk yağ varsa evet.
Kaç kilo uygundur hocam tokluk ilacı filan kullansam düzelir mi o zamanda boy uzamam yavaşlar mı çünkü 185 hayalim var.
Kaç kilo uygundur hocam tokluk ilacı filan kullansam düzelirmi o zamanda boy uzamam yavaşlarmı çünkü 185 hayalim var.Evet. Birazcık yağ oranın yüksek gibi. Bel çevrende avuçluk yağ varsa evet.
Hocam kimin genetiğini aldığımı nasıl çözebilirim dayımdan 12 cm kısa babamda 8 cm uzunum.Annemler filan hep 16sında uzamışBoy muhabbeti sonuna kadar genetik. Çok az çevresel faktörler etkili olur. Basketbol oynamak, çocukluğunda iyi beslenmiş olman gibi gibi. 2-3cm oynar. Kaç kilo uygun olup olmaması aynada ki haline göre, kas kütlene göre değişir. Ne zaman arka sırtından belin çevresinden yağ fışkırmazsa o zaman doğru yoldasın demektir.
Kaç kilo uygundur hocam tokluk ilacı filan kullansam düzelir mi o zamanda boy uzamam yavaşlar mı çünkü 185 hayalim var.
Hocam kimin genetiğini aldığımı nasıl çözebilirim dayımdan 12 cm kısa babamda 8 cm uzunum. Annemler filan hep 16'sında uzamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.