Steroid kullanıp bıraktıktan sonra vücut sarkma yapar mı?

Daha fazla  
Merhaba 16 yaşındayım 1.90 boyunda ve 81 kiloyum steroid kullanmayı planlıyorum birkaç ay kullanacağım, birkaç ay kullanıp daha sonrasında bıraksam sarkma, kötü görüntü vesaire olur mu? Not: Steroidin zararlarını biliyorum söylemenize gerek yokç sadece bıraktıktan sonra kötü görüntü olmasını istemiyorum.

Merhaba 16 yaşındayım 1.90 boyunda ve 81 kiloyum steroid kullanmayı planlıyorum birkaç ay kullanacağım, birkaç ay kullanıp daha sonrasında bıraksam sarkma, kötü görüntü vesaire olur mu? Not: Steroidin zararlarını biliyorum söylemenize gerek yokç sadece bıraktıktan sonra kötü görüntü olmasını istemiyorum.
Olacağını sanmıyorum lakin en azından 18 yaşına gelip öyle kullan.

Yok hocam beklemeyeceğim daha fazla
Ben de kullanacaktım da çevremdekiler engel oldu en son da bu videoyu gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada mental sağlık, sivilce vesaire bahsetmiş sivilce için ağır haplar oluyor tetradox gibi onlar bakteri yayılımını engelliyor onu kullanırım mental sağlık olarak da olsun varsın kimsem yok zaten

Olacağını sanmam. Ama insanlar 21-22 yaşında başlamaya bile tereddüt ederken daha 16 yaşında başlamanı asla önermem. Daha yaşın kaç ve hedefin ne ki steroide başlıyorsun.

Öncelikle düzgün bir vücut oturtturup kas olgunluğu sağla ki düzgün bir gelişim sağlansın o da bir kaç senede olur.

Burada mental sağlık, sivilce vesaire bahsetmiş sivilce için ağır haplar oluyor tetradox gibi onlar bakteri yayılımını engelliyor onu kullanırım mental sağlık olarak da olsun varsın kimsem yok zaten
Tetradox ağır hap değil ki. Dandik Anti-biyotik.

Videoyu çekenin ne beklediğini anlamadım. Kıllanmada artış, Akne ve sivilcede artış, daha fazla agresiflik zaten testonun etkisi. Testo vurupta bu etkileri beklememek biraz saçma.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı