Steroid Mucizesi

Daha fazla  
q0bv2.jpg

Steroid forumunda bir arkadaş paylamış, 1 senede olmuş bu vücut.

Bkz. "Doğallığın Dışına Çıkmak". Şu koldaki damara bir kağıt kesiği, sonra "İyi adamdı". Sizce bu mucize mi? Steroid, toz vs. kullanmadan da elde edilir bu vücut. Daha uzun sürede elde edilir, daha uzun süre muhafaza edilir.

Son düzenleme:
Bkz. "Doğallığın Dışına Çıkmak". Şu koldaki damara bir kağıt kesiği, sonra "İyi adamdı". Sizce bu mucize mi? Steroid, toz vs. kullanmadan da elde edilir bu vücut. Daha uzun sürede elde edilir, daha uzun süre muhafaza edilir.
Steroid konusundaki sözlerinize katılıyorum ama protein tozlarını steroid ile aynı gruba sokman başlı başına bir saçmalık!
Protein tozları besin takviyesidir sütten veya peyniraltı suyundan yapılır doğal olarak aldığımız proteinle, toz olarak aldığımız protein arasında hiçbir fark yoktur. Protein tozlarının kemik erimesi veya böbrek, karaciğer erimesine neden olduğu saçmalıkları yaygındır, fakat bunlar tamamen gerçek dışıdır. Aşırı kullanıldığında zararlıdır, aynı şekilde doğal olarak aşırı protein aldığında zararını görürsün. Protein tozları asla ilaç değildir!

Torment Bunda büyütülecek bir şey yoktur. Benim genelde şaşırma şeklim de budur. Laf yarışına gerek te yok. Benim arkadaşım günde 8 öğün yemek ve protein destekli olarak 2 yılda vücudunu param parça etti. Eğer saygısızlık etti isem özür dilerim. Sadece yanlış bilgilendirmeyi tolore edemiyorum.

Herkez kendi fikrini yazmış, herkezin doğrusu kendinedir.
Karaciğer'e zarar verip verememe meselesini, doktora danışmakta fayda var.

Doğal bir yiyecek ile fabrikada kimyasal olarak işlenerek kapsul veya toz'a dönüştürülmüş birşeyi eşit tutmak'ta cahilliktir yani.
Kasları çabuk gelişim göstersin diye, acele eden cahil insanlar için genelde kullanım amacıdır bu gibi takviyeler.
Spor salonuna gelip, hocaya ne kadar sürede diğerleri gibi olurum diye soran tipik insanların tercihidir.

Örnek veriyim mesela insanlar günde 15 tane yumurta veya hergün balık yiyemediği için, protein ihtiyacını kapsul veya tozlardan karşılıyor.

Acele ediyor çünkü, bir an kaslarının hızlıcak gelişim göstermesini istiyorlar.

Bu gibi ilaçları kullanmak için, doktor'dan tahlil yaptırmak gerek benim fikrimce.

Ben amino asit kullandım. Kalp ritmimi bozduğu için bıraktım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.