Steroid neden bu kadar popüler?

• Konuyu başlatan bdxmrz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.190
Gokalaf gibi kaslı obezlere özenen ergen tayfa işte.
Bu kısım çok hoşuma gitti, tüm durumu özetliyor.

Genel olarak algı değişti, insanlar sosyal medyada gördükleri vücutları natural bir şekilde yapabileceklerini sanıyorlar, yapamayınca tabii hayal kırıklığı oluşuyor, utanmaz ''hocalar'' ise steroid öneriyorlar ve düşünmeden başlıyor, ne de olsa ''GÜÇ'' veriyor bu şey değil mi?

Bu kısım çok hoşuma gitti, tüm durumu özetliyor.

Genel olarak algı değişti, insanlar sosyal medyada gördükleri vücutları natural bir şekilde yapabileceklerini sanıyorlar, yapamayınca tabii hayal kırıklığı oluşuyor, utanmaz ''hocalar'' ise steroid öneriyorlar ve düşünmeden başlıyor, ne de olsa ''GÜÇ'' veriyor bu şey değil mi?
Umarım en kısa sürede doğruyu anlarlar.

Ben 22 yaşındayım sadece 2 ay kullandım ve nasıl bir çıkmaza gireceğimi anladıktan sonra bıraktım. O enerjiye ve güce alıştıktan sonra bırakması cidden zor olabiliyor, bağımlılık yapar dedikleri bundan kaynaklı.

Çokça gördüğümüz 1 kür yapar çıkarım diyen kişiler kürden sonra her şeyin aynı kalacağını sanıyor, ben bile kazandığım kas kütlesinin çoğunu 1 ayda kaybettim. Başlarken ki düşüncem birkaç kür yaparım, doktor kontrolünü asla aksatmam ve 2-3 yılda harika bir fizik inşa ederim di. fakat öyle olmuyor bu ilaçlar arkadaşında söylediği gibi kişiliği bile değiştiriyor. hiçbir sebep yokken depresyona giriyordum sinirime hakim olamıyordum, profesyonel kişiler bunların önüne geçebiliyor ama biz profesyonel değiliz. Gördüğümüz herhangi yan etki bile hayatımızı mahvedebilir. yaşadığım tecrübeyi kısaca aktarmak istedim.

2 ay kullandıktan sonra bir sıkıntı oldu mu hocam zararın neresinden dönsek kârdır.
Bana da çok garip geliyor 3-4 ayda evet hacimlenecek ancak 3-4 yıl sonra sakatlık, hastalık olacağı belli değil mesela 2020'de COVID olmuştu çoğu ilaçlı sporcu söndü boşa yaptılar.

Zaten kullanılacaksa kesinlikle kulaktan dolma bilgilerle kullanılmamalı bi hoca olmalı veya yarışmaya hazırlanıyosundur onun dışında aşırı gereksiz zaten kafa dağıtmaya spor yapıyoruz süreç sonunda gelişim çok olmuş az olmuş çok farketmemeli konu açıp definasyon sonrası bu hatalardan ders çıkarıp öyle bulka girersin mis gibi.

Gokalaf gibi kaslı obezlere özenen ergen tayfa işte. Genelde TikTok'ta hangi şarkı popüler ise onu dinlerler, hangi espri popüler ise tüm gün onu yaparlar falan.

Zaten Türkiye'de orijinal steroid bulmak çok zor onlar da gerçek sanıp sahte şeyler basıyor kendine.

Eczaneden kolaylıkla temin edilebilir anapolon tarzı kapsüller.

Çok tatlı çünkü sana vaadi ve verdiği büyülü etkisi, onu harika gösteriyor.
Ama her şeyin bir bedeli var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı