Stickerlar değerlenir mi?

Jagow

Hectopat
Daha fazla  
qa.png

2021 Major stickerleri varken biraz zor. Majorde olmayan Fnatic stickeri alırsan onun değerlenme ihtimali var ileride. Ben pazartesi günü 2021 majör kapsüllerinin pazara düşmesini bekliyorum. Değeri artacak. Umarım bu sırada satıştan kalkmaz :) Bu arada NAVI stickerlerinin değeri hep yüksek olmuştur.

Çok zor. 5 yılda 10TL olur.

Çok zor. 5 yılda 10TL olur.
o zaman satıyorum ya şimdi boş boş durmasın envanterde
2021 Major stickerleri varken biraz zor. Majorde olmayan Fnatic stickeri alırsan onun değerlenme ihtimali var ileride. Ben pazartesi günü 2021 majör kapsüllerinin pazara düşmesini bekliyorum. Değeri artacak. Umarım bu sırada satıştan kalkmaz :) Bu arada NAVI stickerlerinin değeri hep yüksek olmuştur.
o zaman satıyorum ya durmasın envanterde
2020 RMR çıkartmalarının maalesef şu an çöpten farkı yok. Çok uzun yıllar sürebilir değerlenmesi.
hmm anladım teşekkür ederim.

Ben envanterde para var boş yatmasın diye 400 adet aldım üniversiteye hazırlanıyorum bu sene çok oyun giremiyorum. Umarım seneye geri oyuna döndüğümde birazcık üstüne koyar.

NAVI´ler kaç olur mesela şu an 53 kuruşlarda.
Belki ileride güzel şampiyonluklar veya maçlar kazanırlarsa 1 yıl içinde 1TL'yi,2TL'yi görür. Bence bu yıl içinde 0.65-0.70 kuruş olur ama şu anda NAVI 2021 Şampiyonu oldu bunun da popülasyonu vardır belki satabilirsiniz de anlamadım son günlerde market çok artıp çıkıyor. (YTD)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı