Stiletto knife vs Talon knife

Bende Talon'dan yanayım normalde şu anda zywoo Gold austin 2025 sticker var 800'e satmadım 900 civarına satıp stilettoyu degıstırcem zaten benim elestırım Crimson webe

Konu sahibi bütçe belirtirse daha iyi bir öneri yapılabilir belki. Hangi skini öneriyorsunuz talona FT?

Konu sahibi bütçe belirtirse daha iyi bir öneri yapılabilir belki. Hangi skini öneriyorsunuz talona FT?
tiger tooth FN (790 dolar) veya slaughter MW (850) dolar ama 800 dolar butceye cıkıldıgında daha iyi alternatiler olusabılır.

veya eldiven yoksa eldiven bıçak kombosuda yapabilir

ben şuan king snake ve stiletto slaughter kullanıyorum. Stiletto vasatın ustu ama king snake guzel eldıven onerırım.

Tiger tooth FN (790 dolar) veya slaughter MW (850) dolar ama 800 dolar butceye cıkıldıgında daha iyi alternatiler olusabılır.

Veya eldiven yoksa eldiven bıçak kombosuda yapabilir.

Ben şu anking snake ve stiletto slaughter kullanıyorum. Stiletto vasatın ustu ama king snake guzel eldıven onerırım.

Talon tiger tooth FN ortalama 830 dolar civarı CS. Floatta. Benim önerdiğim Crimson web FT 520 dolar.

Talon tiger tooth FN ortalama 830 dolar civarı CS. Floatta. Benim önerdiğim Crimson web FT 520 dolar.
ıste bahsettıgım olay o zaten crimson web alabilir ama pek tatmin etmez ben olsam 550 dolarin 270 dolar civarı olması lazım king snake WW ve shadow daggers slaugher alırdım oda 200 e yakın. hangisi hos gelırse onu alsın

sadece bıçak eldiven mi yoksa envanter mi dizeceksiniz tekrardan ? birde faceit 9-10 lvl varsan birlikte girebiliriz hocam.
Tradeleyeceğim skinler Cs2'de çıkan en son koleksiyon skinleri hocam bu skinler ilerleyen zamanlarda düşeceği için bu ay elimden çıkarmak istiyorum. Onun dışında ki envanterimi şimdilik tutuyorum bu arada CS2 çıktığından beri faceite hiç girmedim ama kasmaya başladığım zaman oynayabiliriz sıkıntı yok zaten presiz hiç bir rekabetçi oyun uzun süre oynanmıyor , mental dayanmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı